Kız arkadaşımla bir süredir Minecraft oynuyoruz ama sade Minecraft'tan sıkıldık eğlenceli, yeni yerler keşfedebileceğimiz bir modpack arıyorum.
BetterMC deneyebilirsiniz.Kız arkadaşımla bir süredir Minecraft oynuyoruz ama sade Minecraft'tan sıkıldık eğlenceli, yeni yerler keşfedebileceğimiz bir modpack arıyorum.
bizzare animals tarzında hayvan ekleyen modlar daha tatlı bir oyun deneyimi sunabilir.Kız arkadaşımla bir süredir Minecraft oynuyoruz ama sade Minecraft'tan sıkıldık eğlenceli, yeni yerler keşfedebileceğimiz bir modpack arıyorum.
Bizzare animals tarzında hayvan ekleyen modlar daha tatlı bir oyun deneyimi sunabilir.
BetterMC deneyebilirsiniz.
Beyond depth diye güzel bir modpack var deneyebilirsiniz.
Hocam Curseforge veya Modrinth uygulamasını bilgisayarınıza indirip uygulama içerisinden mod paketini indirmeyi deneyin. Tekli mod indirdiğinizde problem olmasa da siteden mod paketi indirdiğinizde olmuyor. Download CurseForge App . Sonra indirdiğiniz paketin içerisindeki dosyaları minecraft klasörünüzün içine atabilirsiniz.Konuyla alakasız olabilir ama cidden bunu hiç bir yerde bulamadım.Acaba modu nereden indirip kuruyorsunuz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.