burkk Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Başlıktan da anlayacağınız üzere CurseForge üzerinden indirebileceğim bir modpack lazım aradığım şeyler oynadıkça açılan sıkmayan savaşı, keşfi bol kolaylığı orta seviye olan bir modpack arıyorum 1.12.2 altı olmazsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2023
Başlıktan da anlayacağınız üzere CurseForge üzerinden indirebileceğim bir modpack lazım aradığım şeyler oynadıkça açılan sıkmayan savaşı, keşfi bol kolaylığı orta seviye olan bir modpack arıyorum 1.12.2 altı olmazsa sevinirim.
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 4 Nisan 2023 #2 Parasites by Forge Labs.
burkk Hectopat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #3 427036 dedi: Parasites by Forge labs. Genişletmek için tıkla... Temel konu olay nedir hocam zombi tarzı bir şey mi? 427036 dedi: Parasites by Forge labs. Genişletmek için tıkla... Bir de dünya kurarken Lost Cities çıkıyor onlar oyun deneyimini güzelleştirir mi? Son düzenleme: 4 Nisan 2023
427036 dedi: Parasites by Forge labs. Genişletmek için tıkla... Temel konu olay nedir hocam zombi tarzı bir şey mi? 427036 dedi: Parasites by Forge labs. Genişletmek için tıkla... Bir de dünya kurarken Lost Cities çıkıyor onlar oyun deneyimini güzelleştirir mi?
4 427036 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 3.076 Çözümler 23 4 Nisan 2023 #4 burkk dedi: Temel konu olay nedir hocam zombi tarzı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam parazitler dünyaya her an yayılıyor siz de hayatta kalıyorsunuz. burkk dedi: Bir de dünya kurarken Lost Cities çıkıyor onlar oyun deneyimini güzelleştirir mi? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle map için hocam.
burkk dedi: Temel konu olay nedir hocam zombi tarzı bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam parazitler dünyaya her an yayılıyor siz de hayatta kalıyorsunuz. burkk dedi: Bir de dünya kurarken Lost Cities çıkıyor onlar oyun deneyimini güzelleştirir mi? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle map için hocam.