Çözüldü Minecraft Modpack'i hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaycee273

Decapat
Daha fazla  
Minecraft modpack yaptım maalesef ki hata veriyor. Hatayı bıraktım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

Bu crash dosyası.

Dosya Ekleri

• Yeni Metin Belgesi.txt
    28,7 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben böyle bir sorun olduğunda modları tek tek deniyorum veya 2 3 tanesini atıyorum sonra diğer 2 3 şeklinde eğer hata verirse o üçlüyü tek tek deniyorum (bazı modların çalışması için ekstra modların olması gerekiyor bunların isimlerini Google'a yazarsan bulabilirsin.
çözüm rubidium ile alakalıymış nedenini anlamadım çıkartarak buldum
Ben böyle bir sorun olduğunda modları tek tek deniyorum veya 2 3 tanesini atıyorum sonra diğer 2 3 şeklinde eğer hata verirse o üçlüyü tek tek deniyorum (bazı modların çalışması için ekstra modların olması gerekiyor bunların isimlerini Google'a yazarsan bulabilirsin.

çözüm rubidium ile alakalıymış nedenini anlamadım çıkartarak buldum

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı