Minecraft modpackler neye göre oynanır?

Alperenzer0

Decapat
Daha fazla  
Minecraft'ta bir sürü mod paketi bulunmakta. Mesela en basiti Crazy Craft'dır ama sorun şu ben mod paketlerini yükledikten 30 dakika sonra çıkmak zorunda kalıyorum.
Oyunda dair hiçbir bilgim olmuyor. Amacım ne, hedefim ne, ne yapmalıyım bir fikrim olmuyor YouTuber'lar gibi nasıl mod paketlerini uzun süreler oynayabilirim? Ne yapacagımı nasıl bulabilirim? Ayrıca önerdiğiniz Quest'li gibi anlaması basit bir amaç doğrultusunda ilerleyen mod paketi / paketleri var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft'ta bir sürü mod paketi bulunmakta. Mesela en basiti Crazy Craft'dır ama sorun şu ben mod paketlerini yükledikten 30 dakika sonra çıkmak zorunda kalıyorum.
Oyunda dair hiçbir bilgim olmuyor. Amacım ne, hedefim ne, ne yapmalıyım bir fikrim olmuyor YouTuber'lar gibi nasıl mod paketlerini uzun süreler oynayabilirim? Ne yapacagımı nasıl bulabilirim? Ayrıca önerdiğiniz Quest'li gibi anlaması basit bir amaç doğrultusunda ilerleyen mod paketi / paketleri var mıdır?
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Mod paketi içereriğinden modlara bakıp o modlar ne işe yarar diye bakıp devam etmekte fayda var.

300 tane mod olan paketi incelemekte imkansız ya nasıl oynuyor millet anlamıyorum.
Bu kadar karmaşık mod paketlerini oynamak çok daha zor bu nedenle dün konu açmıştım. Yaklaşık 20 adet mod ile kendi paketimi kurup oynamaya başlıyorum. Bir başlangıç adımı olarak değerlendirilebilir.

Çoğu modpackte JEI modu vardır. Başlangıçta neler üretebileceğini bakarak ilerleyebilirsin. Eğer hala tıkanmış hissediyorsan internet üzerinden İngilizce kaynaklardan yararlanabilirsin. Şahsen ben böyle yapıyorum. Bazen 1-2 saat araştırdığım oluyor. Birde bazı mod paketlerinde nasıl ilerleyeceğini anlatan başarım sistemi var.

Çoğu modpackte jeı modu vardır. Başlangıçta neler üretebileceğini bakarak ilerleyebilirsin. Eğer hala tıkanmış hissediyorsan internet üzerinden İngilizce kaynaklardan yararlanabilirsin. Şahsen ben böyle yapıyorum. Bazen 1-2 saat araştırdığım oluyor. Bir de bazı mod paketlerinde nasıl ilerleyeceğini anlatan başarım sistemi var.

Modda ne yapacagımı jeiden bakabileceğimi biliyorum ayrıca Custom advencements olan ve Quest'li modlarında oldugunu biliyorum fakat Crazy Craft gibi oyunlarda nasıl ilerleyebileceğimi bilmiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Bu kadar karmaşık mod paketlerini oynamak çok daha zor bu nedenle dün konu açmıştım. Yaklaşık 20 adet mod ile kendi paketimi kurup oynamaya başlıyorum. Bir başlangıç adımı olarak değerlendirilebilir.

Çok mantıklı aslında bildigin modları kurup oynamak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı