4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Ağustos 2022 #1 Modsuz sunucu arıyorum. Survival olacak şekilde.
bfaam Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #2 404353 dedi: Modsuz sunucu arıyorum. Survival olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Towny olur mu? Earthmc tarzı gerçek dünyalı haritalı minecraft sunucusu
404353 dedi: Modsuz sunucu arıyorum. Survival olacak şekilde. Genişletmek için tıkla... Towny olur mu? Earthmc tarzı gerçek dünyalı haritalı minecraft sunucusu
4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Ağustos 2022 #3 bfaam dedi: Towny olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam, Towny anlamıyorum. Napacağım mesela insanlara vuramıyorum, canım gitmiyor. Öğretebilirseniz olur. Lütfen.
bfaam dedi: Towny olur mu? Genişletmek için tıkla... Hocam, Towny anlamıyorum. Napacağım mesela insanlara vuramıyorum, canım gitmiyor. Öğretebilirseniz olur. Lütfen.
bfaam Decapat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #4 404353 dedi: Hocam, Towny anlamıyorum. Napacağım mesela insanlara vuramıyorum, canım gitmiyor. Öğretebilirseniz olur. Lütfen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şöyle bildiğimiz survival ama insanlar kasaba kurabiliyor savaş açabiliyor. Kasabada vuramazsın çünkü muhtemelen kapatmıştır townun sahibi.
404353 dedi: Hocam, Towny anlamıyorum. Napacağım mesela insanlara vuramıyorum, canım gitmiyor. Öğretebilirseniz olur. Lütfen. Genişletmek için tıkla... Yok hocam şöyle bildiğimiz survival ama insanlar kasaba kurabiliyor savaş açabiliyor. Kasabada vuramazsın çünkü muhtemelen kapatmıştır townun sahibi.
4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Ağustos 2022 #5 bfaam dedi: Yok hocam şöyle bildiğimiz survival ama insanlar kasaba kurabiliyor savaş açabiliyor. Kasabada vuramazsın çünkü muhtemelen kapatmıştır townun sahibi. Genişletmek için tıkla... Mesela girdiğimde kasaba kurma, kasabaya üye olma vs. Komutları bilmiyorum neler yapacağımı bilmiyorum. Çok girdim ama anlamadım hiç birşey.
bfaam dedi: Yok hocam şöyle bildiğimiz survival ama insanlar kasaba kurabiliyor savaş açabiliyor. Kasabada vuramazsın çünkü muhtemelen kapatmıştır townun sahibi. Genişletmek için tıkla... Mesela girdiğimde kasaba kurma, kasabaya üye olma vs. Komutları bilmiyorum neler yapacağımı bilmiyorum. Çok girdim ama anlamadım hiç birşey.