Minecraft modu hangisidir?

Zombrine Tvo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx4060 , i5-12400f , 2x16 3200mhz , rm750x gold plus , b760prors/d4 wifi
Meslek
Renderci
Merhaba. Arkadaşlar ben Minecraft'imi bir arkadasimdan kendime USB ile aktardim ve icinde 50 tane falan mod var ancak nethere gidince ekrana ikinci bir ekran geliyor. O 50 tane modlarin arasindan bulup silmek istiyorum, adim adim hangi klasore girip silecegimi gosteririseniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.

fsdf.png

Merhaba. Arkadaşlar ben Minecraft'imi bir arkadasimdan kendime USB ile aktardim ve icinde 50 tane falan mod var ancak nethere gidince ekrana ikinci bir ekran geliyor. O 50 tane modlarin arasindan bulup silmek istiyorum, adim adim hangi klasore girip silecegimi gosteririseniz sevinirim. Simdiden tesekkur ederim.

Eki Görüntüle 2117808
Windows arama yerine %appdata% yazıp. .minecraft klasörüne gir. Orda mods var. Oranın ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olmayı deneyebilirim.

Windows arama yerine %appdata% yazıp. .minecraft klasörüne gir. Orda mods var. Oranın ekran görüntüsünü atarsan yardımcı olmayı deneyebilirim.
tamamdir bide bir tane daha mod klaosuru buldum onuda gonderiyorum
dsa.png
dsad.png

Dosya Ekleri

• sdsa.png
    sdsa.png
    176,7 KB · Görüntüleme: 44
Modlardan şüphelendiklerinizi kaldırıp deneyin tek tek. Bulursunuz hangisi. Screen API kaldırın, büyük ihtimalle onu yapan mod hata verecektir görebilirsiniz diye umuyorum.

Shader varsa sizde o sebep oluyormuş, onu nether'dayken kapatın, görüntüden olup olmadığını anlayamadım shader'ın.

Görüntünün aynısını o sorun yaşayan kişide gördüm.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı