GX Musa Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 "Sorun Çözüldü Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 131 KB · Görüntüleme: 88 Son düzenleme: 28 Mayıs 2021
3 342524 Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 7.181 Makaleler 3 Çözümler 20 28 Mayıs 2021 #2 Oyun korsan mı? Artı 0 Eksi
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 28 Mayıs 2021 #3 Eğer birden fazla mod varsa modlar çakışıyor olabilir veya RAM yetersiz gelmiş de olabilir onu artırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Eğer birden fazla mod varsa modlar çakışıyor olabilir veya RAM yetersiz gelmiş de olabilir onu artırmayı deneyin.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.626 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #4 Hazır mod paketi kurduysanız genelde OptiFine'dan olur. Artı 0 Eksi
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 28 Mayıs 2021 #5 342524 dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Crack olduğu belli titan minecraft launcher yazıyor üstte korsana destek vermiyoruz. Artı 1 Eksi
342524 dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Crack olduğu belli titan minecraft launcher yazıyor üstte korsana destek vermiyoruz.
KS KS GX Musa Femtopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #6 lrkende dedi: Eğer birden fazla mod varsa modlar çakışıyor olabilir veya RAM yetersiz gelmiş de olabilir onu artırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 8 gb ram var ama senin dediğini yapıcağım teşekkürler lrkende dedi: Eğer birden fazla mod varsa modlar çakışıyor olabilir veya RAM yetersiz gelmiş de olabilir onu artırmayı d lrkende dedi: Eğer birden fazla mod varsa modlar çakışıyor olabilir veya RAM yetersiz gelmiş de olabilir onu artırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler çalıştı biraz mod sildim Genişletmek için tıkla... biraz mod sildim çalıştı teşekkürler Son düzenleme: 28 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
lrkende dedi: Eğer birden fazla mod varsa modlar çakışıyor olabilir veya RAM yetersiz gelmiş de olabilir onu artırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... 8 gb ram var ama senin dediğini yapıcağım teşekkürler lrkende dedi: Eğer birden fazla mod varsa modlar çakışıyor olabilir veya RAM yetersiz gelmiş de olabilir onu artırmayı d lrkende dedi: Eğer birden fazla mod varsa modlar çakışıyor olabilir veya RAM yetersiz gelmiş de olabilir onu artırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler çalıştı biraz mod sildim Genişletmek için tıkla... biraz mod sildim çalıştı teşekkürler
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 28 Mayıs 2021 #7 GX Musa dedi: 8 gb ram var ama senin dediğini yapıcağım teşekkürler biraz mod sildim çalıştı teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sizdeki RAM güzel ama oyuna özel olarak vermeniz gerekiyor. Google'da aratarak gerekli bilgiyi bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
GX Musa dedi: 8 gb ram var ama senin dediğini yapıcağım teşekkürler biraz mod sildim çalıştı teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sizdeki RAM güzel ama oyuna özel olarak vermeniz gerekiyor. Google'da aratarak gerekli bilgiyi bulabilirsiniz.