Aydinern Centipat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Merhabalar, Minecraft'te mod yükülüyordum. Java dosyası olarak indi ama Java dosyaları açılmıyor. Birlikte aç falan denedi, onunla da olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2021
Merhabalar, Minecraft'te mod yükülüyordum. Java dosyası olarak indi ama Java dosyaları açılmıyor. Birlikte aç falan denedi, onunla da olmadı.
AliEren_000 Femtopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #2 Mod dosyalarini zaten acmicaniz direk mods klasorune atin. Acmaya calistiysaniz silip yeniden indirim dosya bozulmus olabilir Artı 0 Eksi
Mod dosyalarini zaten acmicaniz direk mods klasorune atin. Acmaya calistiysaniz silip yeniden indirim dosya bozulmus olabilir
kel584 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 768 Yer Arafta 11 Haziran 2021 #3 Aydinern dedi: Merhabalar, Minecraft'te mod yükülüyordum. Java dosyası olarak indi ama Java dosyaları açılmıyor. Birlikte aç falan denedi, onunla da olmadı. Genişletmek için tıkla... Java dosyasını açmayacaksın ki. Mod kurma videolarını izleyip nasıl kurulacağını öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
Aydinern dedi: Merhabalar, Minecraft'te mod yükülüyordum. Java dosyası olarak indi ama Java dosyaları açılmıyor. Birlikte aç falan denedi, onunla da olmadı. Genişletmek için tıkla... Java dosyasını açmayacaksın ki. Mod kurma videolarını izleyip nasıl kurulacağını öğrenebilirsin.