Eyüpİlmi Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Minecraft modlu kurarken oyunum çöküyor. Bütün modları denememe rağmen yine çöküyor. Sebebi ne olabilir?
Minecraft modlu kurarken oyunum çöküyor. Bütün modları denememe rağmen yine çöküyor. Sebebi ne olabilir?
Callisto1232 Kilopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.735 Makaleler 3 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #2 Kapanırken konsol açılıyor mu? Açılıyorsa hata kodunu atar mısın? Girdiğin sürümle modun sürümü yüklü mü? Forge mu kullanıyorsun Fabric mi? Artı 0 Eksi
Kapanırken konsol açılıyor mu? Açılıyorsa hata kodunu atar mısın? Girdiğin sürümle modun sürümü yüklü mü? Forge mu kullanıyorsun Fabric mi?
KS KS Eyüpİlmi Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #3 Callisto1232 dedi: Kapanırken konsol açılıyor mu? Açılıyorsa hata kodunu atar mısın? Girdiğin sürümle modun sürümü yüklü mü? Forge mu kullanıyorsun Fabric mi? Genişletmek için tıkla... Forge kullanıyorum ve bundan önce giriyordu ekran kartını değiştirince girmemeye başladı Eyüpİlmi dedi: Forge kullanıyorum ve bundan önce giriyordu ekran kartını değiştirince girmemeye başladı Genişletmek için tıkla... CurseForgeden de denedim ve normal minecrafta da Artı 0 Eksi
Callisto1232 dedi: Kapanırken konsol açılıyor mu? Açılıyorsa hata kodunu atar mısın? Girdiğin sürümle modun sürümü yüklü mü? Forge mu kullanıyorsun Fabric mi? Genişletmek için tıkla... Forge kullanıyorum ve bundan önce giriyordu ekran kartını değiştirince girmemeye başladı Eyüpİlmi dedi: Forge kullanıyorum ve bundan önce giriyordu ekran kartını değiştirince girmemeye başladı Genişletmek için tıkla... CurseForgeden de denedim ve normal minecrafta da