Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 5 Haziran 2022 #1 Minecraft'ta mod yapabiliyorum. Şu an halihazırda bir projem var. Bunu CurseForge sitesine yüklesem ne kadar kazanırım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2022
Minecraft'ta mod yapabiliyorum. Şu an halihazırda bir projem var. Bunu CurseForge sitesine yüklesem ne kadar kazanırım?
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #2 Çok kazanmazsın ama gelir bir kaç bir şey yabancılar için sorun olmaz para.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 5 Haziran 2022 #3 LeonScottKennedy dedi: Çok kazanmazsın ama gelir birkaç bir şey yabancılar için sorun olmaz para. Genişletmek için tıkla... İşte virgülün önemi.
LeonScottKennedy dedi: Çok kazanmazsın ama gelir birkaç bir şey yabancılar için sorun olmaz para. Genişletmek için tıkla... İşte virgülün önemi.
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 Snorem dedi: Minecraft'ta mod yapabiliyorum. Şu an halihazırda bir projem var. Bunu CurseForge sitesine yüklesem ne kadar kazanırım? Genişletmek için tıkla... Aşırı fazla kazanabileceğini sanmıyorum. Ama biraz kazanabilirsin. Çok fahiş fiyatlara koymadığın sürece beğenen birileri olup alacaktır elbet. Cole McCree dedi: İşte virgülün önemi. Genişletmek için tıkla... Virgül olmamasına rağmen anlaşılabilir bence. Sadece cümle uzunmuş gibi görünüyor. Anlam değişikliği yok.
Snorem dedi: Minecraft'ta mod yapabiliyorum. Şu an halihazırda bir projem var. Bunu CurseForge sitesine yüklesem ne kadar kazanırım? Genişletmek için tıkla... Aşırı fazla kazanabileceğini sanmıyorum. Ama biraz kazanabilirsin. Çok fahiş fiyatlara koymadığın sürece beğenen birileri olup alacaktır elbet. Cole McCree dedi: İşte virgülün önemi. Genişletmek için tıkla... Virgül olmamasına rağmen anlaşılabilir bence. Sadece cümle uzunmuş gibi görünüyor. Anlam değişikliği yok.
Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 5 Haziran 2022 #5 Wqxte dedi: Aşırı fazla kazanabileceğini sanmıyorum. Ama biraz kazanabilirsin. Çok fahiş fiyatlara koymadığın sürece beğenen birileri olup alacaktır elbet. Virgül olmamasına rağmen anlaşılabilir bence. Sadece cümle uzunmuş gibi görünüyor. Anlam değişikliği yok. Genişletmek için tıkla... Bana göre anlaşılabilir değil. Her neyse...
Wqxte dedi: Aşırı fazla kazanabileceğini sanmıyorum. Ama biraz kazanabilirsin. Çok fahiş fiyatlara koymadığın sürece beğenen birileri olup alacaktır elbet. Virgül olmamasına rağmen anlaşılabilir bence. Sadece cümle uzunmuş gibi görünüyor. Anlam değişikliği yok. Genişletmek için tıkla... Bana göre anlaşılabilir değil. Her neyse...
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #6 Cole McCree dedi: İşte virgülün önemi. Genişletmek için tıkla... Bence gayet anlaşılır.
TrendEmirhan Decapat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #7 Bağış için Patreon linki koyarsan kazanırsın yoksa para kazanma diye bir şey yok.