S SeyhunGnr00 Yoctopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #1 Sadece bir kez Minecraft mod yüklerken oldu. Ekran siyah oldu 1 saniye sonra düzeldi bir kere. Sıkıntı nedir?
Sadece bir kez Minecraft mod yüklerken oldu. Ekran siyah oldu 1 saniye sonra düzeldi bir kere. Sıkıntı nedir?
OkanBall Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 187 14 Ocak 2023 #2 SeyhunGnr00 dedi: Sadece bir kez Minecraft mod yüklerken oldu. Ekran siyah oldu 1 saniye sonra düzeldi bir kere. Sıkıntı nedir? Genişletmek için tıkla... Modu oyuna atıp çalıştırdığında mı yoksa internetten dosyayı indirdiğin anda mı oldu bu? Artı 0 Eksi
SeyhunGnr00 dedi: Sadece bir kez Minecraft mod yüklerken oldu. Ekran siyah oldu 1 saniye sonra düzeldi bir kere. Sıkıntı nedir? Genişletmek için tıkla... Modu oyuna atıp çalıştırdığında mı yoksa internetten dosyayı indirdiğin anda mı oldu bu?
KS KS S SeyhunGnr00 Yoctopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #3 İndirirken ama modla bağlantısı da olmayabilir. Sizce? Artı 0 Eksi
OkanBall Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 187 14 Ocak 2023 #4 SeyhunGnr00 dedi: İndirirken ama modla bağlantısı da olmayabilir. Sizce? Genişletmek için tıkla... Dostum bunu ben de arada bir yaşıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım bir şey olacağını sanmıyorum. Yeni bilgisayar kullanıcısı mısın? Artı 0 Eksi
SeyhunGnr00 dedi: İndirirken ama modla bağlantısı da olmayabilir. Sizce? Genişletmek için tıkla... Dostum bunu ben de arada bir yaşıyorum şu ana kadar bi sıkıntı yaşamadım bir şey olacağını sanmıyorum. Yeni bilgisayar kullanıcısı mısın?
KS KS S SeyhunGnr00 Yoctopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2023 #5 yıllarca laptop kullandım ,masaüstüne 7 ay oldu alışabildim gibi ,yeni şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Artı 0 Eksi
5 598256 Centipat Katılım 13 Kasım 2022 Mesajlar 662 14 Ocak 2023 #6 OkanBall dedi: Modu oyuna atıp çalıştırdığında mı yoksa internetten dosyayı indirdiğin anda mı oldu bu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz sanırım arada yapıyor. Artı 0 Eksi
OkanBall dedi: Modu oyuna atıp çalıştırdığında mı yoksa internetten dosyayı indirdiğin anda mı oldu bu? Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz sanırım arada yapıyor.