O omft Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #1 Minecraft'ta iki tane mod indirmiştim ikisine de ayrı dünya açacaktım. Sonra bir tane dünya açtım ve diğer dünyada kullanacağım modu data packs kısmından çıkardım ama hala oyunda.
Minecraft'ta iki tane mod indirmiştim ikisine de ayrı dünya açacaktım. Sonra bir tane dünya açtım ve diğer dünyada kullanacağım modu data packs kısmından çıkardım ama hala oyunda.
TylerrDurden Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 244 Çözümler 2 Yer Lou's Bar Daha fazla Sistem Özellikleri tam bir makine Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #2 Dünyanın kopyasını çıkartıp tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS O omft Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2023 #3 TylerrDurden dedi: Dünyanın kopyasını çıkartıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Kopyasını çıkarttım ama hala diğer mod oyunda. Artı 0 Eksi
TylerrDurden dedi: Dünyanın kopyasını çıkartıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Kopyasını çıkarttım ama hala diğer mod oyunda.
kraloyuncuarda Femtopat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ağustos 2023 #4 mod dosyası datapacks klasöründe bulunmaz mod kendi o data packi ekliyordur ve silseniz bile mod geri koyacak modu mods klasöründen silmelisiniz Artı 0 Eksi
mod dosyası datapacks klasöründe bulunmaz mod kendi o data packi ekliyordur ve silseniz bile mod geri koyacak modu mods klasöründen silmelisiniz