isarif Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2022 #1 Minecraft oynuyorum ama Microsoft hesabımdan Minecraft Premium aldığım için Mojang cape alamıyorum. Üst kısımda move account yazmıyor. Yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2022
Minecraft oynuyorum ama Microsoft hesabımdan Minecraft Premium aldığım için Mojang cape alamıyorum. Üst kısımda move account yazmıyor. Yardım edin.
Çözüm alp15eren 8 Mart 2022 Microsoft hesabından aldıysan alamazsın. Mojang hesabını Microsoft hesabına taşırsan geliyor. Ben böyle biliyorum.
Microsoft hesabından aldıysan alamazsın. Mojang hesabını Microsoft hesabına taşırsan geliyor. Ben böyle biliyorum.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.841 Makaleler 1 Çözümler 44 8 Mart 2022 #2 Microsoft hesabından aldıysan alamazsın. Mojang hesabını Microsoft hesabına taşırsan geliyor. Ben böyle biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Microsoft hesabından aldıysan alamazsın. Mojang hesabını Microsoft hesabına taşırsan geliyor. Ben böyle biliyorum.
II. Wilhelm Hectopat Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 900 Makaleler 3 Çözümler 3 24 Mart 2023 #3 isarif dedi: Eki Görüntüle 1325664 Minecraft oynuyorum ama Microsoft hesabımdan Minecraft Premium aldığım için Mojang cape alamıyorum. Üst kısımda move account yazmıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi? Artı 0 Eksi
isarif dedi: Eki Görüntüle 1325664 Minecraft oynuyorum ama Microsoft hesabımdan Minecraft Premium aldığım için Mojang cape alamıyorum. Üst kısımda move account yazmıyor. Yardım edin. Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi?
KS KS isarif Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #4 II. Wilhelm dedi: Çözebildin mi? Genişletmek için tıkla... Alınmıyormuş. Artı 0 Eksi