Minecraft Mojang hesapları giriş yapılmadığında neler olacak?

Çiğköfthe

Hectopat
Daha fazla  
Hocam şimdi benim kafam çok karıştı. Mojang hesapları artık Microsoft hesabına taşınmalı aksi takdirde giriş yapılmayacak diyorlar. Şimdi Mojang hesapları taşınmazsa kullanılmaz olacak anladığım kadarıyla. Şimdi bu Mojang hesapları kullanılmaz olduğu zaman Minecraft Java Edition sürümü Xbox, Microsoft Store gibi yerlerden mi alınacak? Bir de nereden alınıyorsa orada yerel fiyatlandırma ortamı olacak mı? Bilgisi olan arkadaşlar yanlışım varsa düzeltip soruma cevap verirse çok sevinirim.

Hayır minecraft.net'ten alınmaya devam edecek sadece Minecraft Microsoft'un değil iken alınan Mojang hesaplarına geçte olsa bu oyun artık bizim ve bizim hesaplarımızı kullanıcaksınız diyor sadece hesabını Microsoft'a bağlaman yeterli.

Hocam yani yerel fiyatlandırma ile alamıyoruz anladığım kadarıyla.

Oyun Türkiye'ye ait olmadığı için euro bazından satın alabiliriz ilerleyen senelerde Microsoft Türkiye için bir fiyatlandırma yapar mı bilmiyorum.

Hocam ben Bedrock Edition gibi bir yerel fiyatlandırmadan bahsediyorum oyunun Bedrock sürümü de 23 Euro ama yerel fiyatlandırma ile 56 TL'yi buluyor. Ama Java sürümü 27 Euro net fiyat.

Hocam ben Bedrock Edition gibi bir yerel fiyatlandırmadan bahsediyorum oyunun bedrock sürümü de 23 euro ama yerel fiyatlandırma ile 56 TL'yi buluyor. Ama Java sürümü 27 euro net fiyat.

Dediğim gibi şu an oyuna gelen bir yerel fiyatlandırma yok ve fiyatlandırmanın hesap taşıma ile alakasıda yok çok uzun zamandır oyun Microsoft'a ait zaten sadece hesaplar taşınıyor Bedrock gibi Java yada yerel fiyatlandırma gelir mi emin değilim ama geleceğini düşünmüyorum.

Hocam yani satın alma kısmında bir değişiklilik yok ama bir süre sonra Mojang hesapları üzerinden giriş yapılamayacak.(Taşınmazsa)

Bir de nereden alınıyorsa orada yerel fiyatlandırma ortamı olacak mı?
Yazın Bedrock ve Java birleşip tek bir paket olarak satılacak. Birleşmeden önce bir sürüme sahip olan ötekine de sahip olacak. Yani şu an Bedrock alırsanız, yazın Java'ya da sahip olabilirsiniz.

Son düzenleme:
Java sahibi olanlar bedrock sahibi olacaklar mı?

Şu anda Java hesabı alırsan 2022 yaz aylarında sana bedrock verecekler bedrock alırsan Java verilecek.
Yani kısaca bekliyebilirsen bedrock al 75 TL, 500 TL değerinde oyun gelecek sana yani bedava diyebiliriz bu etkinlik için.
Oynamıyorum bile fakat kenarda durması için bedrock aldım sağ salim alacağız inşallah Java'yı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…