Minecraft mouse birden fırlıyor

342524

Hectopat
Makaleler
3
Merhabalar. Minecraft oynuyorum fakat ben mouse'yi çevirirken mouse birden fırlıyor. Bunu nasıl düzeltirim?

Aynı sorunu ben de yaşadım, Allah kurtarsın. Ekran kartı sürücüsü sebebiyle olmuştu sanırım benimki. Onu DDU ile silip yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Aynı sorunu yaşıyordum. Görev Yöneticisi'nden oyunun önceliğini düşüğe alarak sorunu çözebilirsiniz. Performans kaybı olacaktır ama fazla değil.

Aynı sorunu yaşıyordum. Görev yöneticisinden oyunun önceliğini düşüğe alarak sorunu çözebilirsiniz. Performans kaybı olacaktır ama fazla değil.
Ayrıyeten bunu oyunu her açtığınızda uygulamanız gerekir. Denemiştim, kısa vadeli çözüm olmuştu.

Hangi sürümü oynuyorsunuz? Bazı sürümlerin hassasiyet ile ilgili sorunları var, mesela 1.11.2'de benzer bir sorun yaşıyordum.

Bir de, fırlama derken nasıl bir fırlama? Biraz çevirdiğinizde bir anda 360 derece dönüyor gibi bir şey mi yoksa hızlı çevirdiğiniz zaman istediğinizden biraz fazla dönüyor tarzı bir şey mi?

1.7.10.
Mouseyi çevirdiğimde kendi kendine fazladan çeviriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…