Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 22 Eylül 2023 #1 Merhaba, Arkadaşlarımla aternos ile sunucu açtık. Sunucu mobil (PE ve Bedrock). Ben bu sunucuda koordinatları nasıl açarım? (Operatör benim.) Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2023
Merhaba, Arkadaşlarımla aternos ile sunucu açtık. Sunucu mobil (PE ve Bedrock). Ben bu sunucuda koordinatları nasıl açarım? (Operatör benim.)
7 712661 Picopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 123 24 Eylül 2023 #2 Batuhandn dedi: Merhaba, Arkadaşlarımla aternos ile sunucu açtık. Sunucu mobil (PE ve Bedrock). Ben bu sunucuda koordinatları nasıl açarım? (Operatör benim.) Genişletmek için tıkla... "/gamerule showcoordinates true" komutunu kullanarak koordinatların ekranda görünmesi özelliğini etkinleştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Batuhandn dedi: Merhaba, Arkadaşlarımla aternos ile sunucu açtık. Sunucu mobil (PE ve Bedrock). Ben bu sunucuda koordinatları nasıl açarım? (Operatör benim.) Genişletmek için tıkla... "/gamerule showcoordinates true" komutunu kullanarak koordinatların ekranda görünmesi özelliğini etkinleştirebilirsiniz.