Lapeg Femtopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 23 23 Mart 2021 #1 Arkadaşımla ne zaman Minecraft oynamaya çalıştıysak böyle oluyor, arkadaşım asla oynayamıyor. Hep böyle havada kalıyor.
Arkadaşımla ne zaman Minecraft oynamaya çalıştıysak böyle oluyor, arkadaşım asla oynayamıyor. Hep böyle havada kalıyor.
kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 23 Mart 2021 #2 Hangi hosting servisini kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
EnesPolatdemir Decapat Katılım 8 Haziran 2019 Mesajlar 34 23 Mart 2021 #3 Lapeg dedi: Eki Görüntüle 936925 Arkadaşımla ne zaman Minecraft oynamaya çalıştıysak böyle oluyor, arkadaşım asla oynayamıyor. Hep böyle havada kalıyor. Genişletmek için tıkla... 2 seçenek var 1.seçenek arkadaşının interneti berbat 2.seçenek kullandığınız hostingler yavaş Artı 0 Eksi
Lapeg dedi: Eki Görüntüle 936925 Arkadaşımla ne zaman Minecraft oynamaya çalıştıysak böyle oluyor, arkadaşım asla oynayamıyor. Hep böyle havada kalıyor. Genişletmek için tıkla... 2 seçenek var 1.seçenek arkadaşının interneti berbat 2.seçenek kullandığınız hostingler yavaş
KS KS Lapeg Femtopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 23 23 Mart 2021 #4 kade dedi: Hangi hosting servisini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Server ı kendi PC'mde açıyorum. Artı 0 Eksi
kade dedi: Hangi hosting servisini kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Server ı kendi PC'mde açıyorum.
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 23 Mart 2021 #5 Ne güzel işte survival modunda uçuyon. (!) İnternet sıkıntısı ya da donanım sıkıntısı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Lapeg Femtopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 23 23 Mart 2021 #6 Ybert dedi: Ne güzel işte Survival modunda uçuyon. (!) İnternet sıkıntısı ya da donanım sıkıntısı olabilir. Genişletmek için tıkla... İkimizinde internetinde ya da donanımında sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Artı 0 Eksi
Ybert dedi: Ne güzel işte Survival modunda uçuyon. (!) İnternet sıkıntısı ya da donanım sıkıntısı olabilir. Genişletmek için tıkla... İkimizinde internetinde ya da donanımında sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 23 Mart 2021 #7 Lapeg dedi: İkimizinde internetinde ya da donanımında sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmasaydı herhalde böyle bir şey olmazdı. Aklıma başka sorun gelmedi. Artı 0 Eksi
Lapeg dedi: İkimizinde internetinde ya da donanımında sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmasaydı herhalde böyle bir şey olmazdı. Aklıma başka sorun gelmedi.
DeadLyBro Kilopat Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 221 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #8 Hamachi falan kullanıyorsanız tamamen kaldırıp baştan kurun ve bilgisayarından açtığın sunucuyu kapatıp tekrar aç umarım sorun düzelir. Artı 0 Eksi
Hamachi falan kullanıyorsanız tamamen kaldırıp baştan kurun ve bilgisayarından açtığın sunucuyu kapatıp tekrar aç umarım sorun düzelir.