Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #1 Skinimi ayarladım ancak sunucularda gözükmüyor daha doğrusu sadece ben görebiliyorum. Nasıl düzeltilir?
Skinimi ayarladım ancak sunucularda gözükmüyor daha doğrusu sadece ben görebiliyorum. Nasıl düzeltilir?
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 593 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #2 Kozlowski27 dedi: Skinimi ayarladım ancak sunucularda gözükmüyor daha doğrusu sadece ben görebiliyorum. Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm. Şu linkten kontrol edebilirsiniz ve ya nickinizi verirseniz başka türlüde bakabiliriz. https://www.minecraft.net/tr-tr/msaprofile/mygames/editskin
Kozlowski27 dedi: Skinimi ayarladım ancak sunucularda gözükmüyor daha doğrusu sadece ben görebiliyorum. Nasıl düzeltilir? Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm. Şu linkten kontrol edebilirsiniz ve ya nickinizi verirseniz başka türlüde bakabiliriz. https://www.minecraft.net/tr-tr/msaprofile/mygames/editskin
ScostyFz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #3 Crack launcher'dan mı giriyorsunuz?
Kozlowski27 Picopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2025 #4 ScostyFz dedi: Crack Launcher'dan mı giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Crack'den giriyordum ancak sunucu içinde /skin url "..." komudu ile hallettim. Cevabınız için teşekkür ederim.
ScostyFz dedi: Crack Launcher'dan mı giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Crack'den giriyordum ancak sunucu içinde /skin url "..." komudu ile hallettim. Cevabınız için teşekkür ederim.