alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 28 Temmuz 2022 #1 Bildiğiniz gibi tek oyunculuda ilk spawn olduğumuz yer ne kadar uzaklaşsakta bilgisayar orayı işliyor. Spwan chunka iron golem farmı yapınca 7/24 demir kasabiliyorsun. Bu multiplayer sunucular içinde geçerli mi?
Bildiğiniz gibi tek oyunculuda ilk spawn olduğumuz yer ne kadar uzaklaşsakta bilgisayar orayı işliyor. Spwan chunka iron golem farmı yapınca 7/24 demir kasabiliyorsun. Bu multiplayer sunucular içinde geçerli mi?
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 887 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #2 Eğer en son sürümde bir değişiklik olmadıysa, çalışıyor.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 28 Temmuz 2022 #3 cagr30 dedi: Eğer en son sürümde bir değişiklik olmadıysa, çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sunucu ayarlarından bir şeyi değiştirmeye gerek var mı?
cagr30 dedi: Eğer en son sürümde bir değişiklik olmadıysa, çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Sunucu ayarlarından bir şeyi değiştirmeye gerek var mı?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.073 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #4 alp15eren dedi: Sunucu ayarlarından bir şeyi değiştirmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum ama AntiLag gibi bir plugin yüklüyse spawn noktasının chunk'ını siz orada yokken kısabilir belki.
alp15eren dedi: Sunucu ayarlarından bir şeyi değiştirmeye gerek var mı? Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum ama AntiLag gibi bir plugin yüklüyse spawn noktasının chunk'ını siz orada yokken kısabilir belki.
alp15eren Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2016 Mesajlar 5.846 Makaleler 1 Çözümler 44 28 Temmuz 2022 #5 iKayraOnur dedi: Yok diye biliyorum ama antilag gibi bir plugin yüklüyse spawn noktasının Chunk'ını siz orada yokken kısabilir belki. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.
iKayraOnur dedi: Yok diye biliyorum ama antilag gibi bir plugin yüklüyse spawn noktasının Chunk'ını siz orada yokken kısabilir belki. Genişletmek için tıkla... Anladım çok teşekkür ederim.