Yiitkzk Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Selam, geçenlerde bir sunucuda oyun oynuyordum ancak bugün sunucuya girdiğimde skinimin gözükmediğini fark ettim. Ancak skinimi diğer oyuncular görebiliyor yani sadece ben skinimi göremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı?
Selam, geçenlerde bir sunucuda oyun oynuyordum ancak bugün sunucuya girdiğimde skinimin gözükmediğini fark ettim. Ancak skinimi diğer oyuncular görebiliyor yani sadece ben skinimi göremiyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı?
Kaanolovski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 2.198 Makaleler 1 Çözümler 104 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Diğer 23 Nisan 2024 #2 Oyun içerisinde F3+T yaparak dokuları yenilemeyi denediniz mi?
Sisparov Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #3 Merhaba /skin veya /skin set yaz,Türk sunucuda oynarsan düzelir,çık gir yap bide.
Yiitkzk Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #4 Kaanolovski dedi: Oyun içerisinde F3+t yaparak dokuları yenilemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim, ancak işe yaramadı. Sisparov dedi: Merhaba /skin veya /skin set yaz, Türk sunucuda oynarsan düzelir, çık gir yap bir de. Genişletmek için tıkla... /Skin yazdıktan sonra kendi ismimi yazıyorum ancak bu isimde bir premium hesap bulunamadı diyor ancak hesabım premium.
Kaanolovski dedi: Oyun içerisinde F3+t yaparak dokuları yenilemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim, ancak işe yaramadı. Sisparov dedi: Merhaba /skin veya /skin set yaz, Türk sunucuda oynarsan düzelir, çık gir yap bir de. Genişletmek için tıkla... /Skin yazdıktan sonra kendi ismimi yazıyorum ancak bu isimde bir premium hesap bulunamadı diyor ancak hesabım premium.
Sisparov Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #5 Hangi sunucu ?
Yiitkzk Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #6 Sisparov dedi: Hangi sunucu? Genişletmek için tıkla... oyna.chickennw.com ve kendi Aternos sunucumda oynuyorum ikisinde de gözükmüyor.
Sisparov dedi: Hangi sunucu? Genişletmek için tıkla... oyna.chickennw.com ve kendi Aternos sunucumda oynuyorum ikisinde de gözükmüyor.
Sisparov Picopat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #7 Minecraft'ın kendi sitesinden girip düzeltilebilme imkanı olabilir
Yiitkzk Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #8 Sisparov dedi: Minecraft'ın kendi sitesinden girip düzeltilebilme imkanı olabilir Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim düzelmiyor.
Sisparov dedi: Minecraft'ın kendi sitesinden girip düzeltilebilme imkanı olabilir Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim düzelmiyor.
Y Yardı3cı Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #9 Yiitkzk dedi: Yok hocam denedim düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl hallettin?