sametbeyy Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 12 18 Temmuz 2022 #1 Merhaba bende op varken mvtp ile ışınlanabilirken op yokken ışınlanamıyorum. Herkese nasıl perm veririm?
Merhaba bende op varken mvtp ile ışınlanabilirken op yokken ışınlanamıyorum. Herkese nasıl perm veririm?
Çözüm SpaceBoi 18 Temmuz 2022 sametbeyy dedi: group manager değil mi? indirdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu tür videolara bakabilirsin.
sametbeyy dedi: group manager değil mi? indirdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu tür videolara bakabilirsin.
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #2 Ayarla üyelerin yetkilerini bir tane plugin vardı adını unuttum. Artı 0 Eksi
KS KS sametbeyy Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 12 18 Temmuz 2022 #3 SpaceBoi dedi: Ayarla üyelerin yetkilerini bir tane plugin vardı adını unuttum. Genişletmek için tıkla... group manager değil mi? indirdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Artı 0 Eksi
SpaceBoi dedi: Ayarla üyelerin yetkilerini bir tane plugin vardı adını unuttum. Genişletmek için tıkla... group manager değil mi? indirdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #4 sametbeyy dedi: group manager değil mi? indirdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu tür videolara bakabilirsin. Artı 1 Eksi Çözüm
sametbeyy dedi: group manager değil mi? indirdim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu tür videolara bakabilirsin.
KS KS sametbeyy Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 12 18 Temmuz 2022 #5 SpaceBoi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu tür videolara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler videodan bakıp yaptım. Artı 0 Eksi
SpaceBoi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu tür videolara bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler videodan bakıp yaptım.
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #6 Kolay gelsin sana. Artı 0 Eksi
KS KS sametbeyy Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 12 26 Temmuz 2022 #7 Sağ ol şu an 5 oyunlu MC serverim var. Artı 0 Eksi
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2022 #8 sametbeyy dedi: Sağ ol şu an 5 oyunlu MC serverim var. Genişletmek için tıkla... Serverin IPS'i ne bilgisayar aldığımda uğrarım. Artı 0 Eksi
sametbeyy dedi: Sağ ol şu an 5 oyunlu MC serverim var. Genişletmek için tıkla... Serverin IPS'i ne bilgisayar aldığımda uğrarım.
KS KS sametbeyy Decapat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 12 28 Temmuz 2022 #9 SpaceBoi dedi: Serverin IPS'i ne bilgisayar aldığımda uğrarım. Genişletmek için tıkla... gamehubtimecraft.aternos.me Artı 0 Eksi
SpaceBoi dedi: Serverin IPS'i ne bilgisayar aldığımda uğrarım. Genişletmek için tıkla... gamehubtimecraft.aternos.me