Brokol_61 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 Merhaba, mustard virus modu için ücretsiz map arıyorum. Bildiğiniz bir tane güzel var mı?
T Tatlansy Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 20 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #2 Mustard virüsü modu nereden indiriliyor? Artı 0 Eksi
KS KS Brokol_61 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 360 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2021 #3 Tatlansy dedi: Mustard virüsü modu nereden indiriliyor? Genişletmek için tıkla... CurseForge Artı 0 Eksi
B Biete Yoctopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2021 #4 Manchester City modu var bayağı büyük bir map ama haritayı tam kaplamıyor ayrıca şehirde savaşıyorsun. Artı 0 Eksi
Manchester City modu var bayağı büyük bir map ama haritayı tam kaplamıyor ayrıca şehirde savaşıyorsun.
2 279683 Hectopat Katılım 18 Eylül 2019 Mesajlar 408 29 Kasım 2021 #5 Ben map yüklüyorum ama sandıklar olmuyor onu ayarlamanın bir yolu var mı sandıklar çıksın vs. Artı 0 Eksi
Emlol Kilopat Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 382 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte B650M S2H | Gigabyte RTX 4070 EAGLE OC 12G | GSKILL 32GB (2x16GB) Ripjaws S5 6000MHz CL32 DDR5 | MLD M500 ULTRA 500GB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD | Kioxia 1TB Exceria G2 NVMe M.2 SSD | Asus ROG Strix Scope RX Red Switch | HyperX Pulsefire Haste | Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #6 279683 dedi: Ben map yüklüyorum ama sandıklar olmuyor onu ayarlamanın bir yolu var mı sandıklar çıksın vs. Genişletmek için tıkla... Bende çok aradım şehir haritalarında falan oynarım diyede bulamadım, orjinal mapler var onlarla oynuyorum anca. Onlardada modlar yok. Artı 0 Eksi
279683 dedi: Ben map yüklüyorum ama sandıklar olmuyor onu ayarlamanın bir yolu var mı sandıklar çıksın vs. Genişletmek için tıkla... Bende çok aradım şehir haritalarında falan oynarım diyede bulamadım, orjinal mapler var onlarla oynuyorum anca. Onlardada modlar yok.
Mikail Yuksel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2021 #7 Manchester City nerede var ben yükleyemedim, bilen var mı? Artı 0 Eksi
bilgiliadam12 Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #8 Mustard Virus - Google Drive arkadaşlar ben satın aldım be eğlendim ve sonra buraya yükliim dedim istiyenler için burada. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Mustard Virus - Google Drive arkadaşlar ben satın aldım be eğlendim ve sonra buraya yükliim dedim istiyenler için burada.
StarkesH Kilopat Katılım 30 Haziran 2018 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #9 bilgiliadam12 dedi: Mustard Virus - Google Drive arkadaşlar ben satın aldım be eğlendim ve sonra buraya yükliim dedim istiyenler için burada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. bilgiliadam12 dedi: Mustard Virus - Google Drive arkadaşlar ben satın aldım be eğlendim ve sonra buraya yükliim dedim istiyenler için burada. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu adalın oynadığı map sandım fakat o değil galiba. Acaba adalın videoda gösterdiği yer spawn noktasından farklı bir yerde mi? Son düzenleme: 10 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
bilgiliadam12 dedi: Mustard Virus - Google Drive arkadaşlar ben satın aldım be eğlendim ve sonra buraya yükliim dedim istiyenler için burada. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. bilgiliadam12 dedi: Mustard Virus - Google Drive arkadaşlar ben satın aldım be eğlendim ve sonra buraya yükliim dedim istiyenler için burada. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bunu adalın oynadığı map sandım fakat o değil galiba. Acaba adalın videoda gösterdiği yer spawn noktasından farklı bir yerde mi?
Mikail Yuksel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #10 StarkesH dedi: Teşekkürler hocam. Hocam ben bunu adalın oynadığı map sandım fakat o değil galiba. Acaba adalın videoda gösterdiği yer spawn noktasından farklı bir yerde mi? Genişletmek için tıkla... aynı harita Artı 0 Eksi
StarkesH dedi: Teşekkürler hocam. Hocam ben bunu adalın oynadığı map sandım fakat o değil galiba. Acaba adalın videoda gösterdiği yer spawn noktasından farklı bir yerde mi? Genişletmek için tıkla... aynı harita