Minecraft nasıl bitirilir?

inmybluehell

Hectopat
Arkadaşlar ben uzun süredir Minecraft oynuyorum. End portalını 1 tane göz ile bulabilir miyim? Veya en kolay nasıl End'e ulaşırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir göz ile bulamazsınız, uzaklığa bağlı olarak yolda birkaç tanesi kırılıyor çünkü.

Bu, oyunun tamamen "Veled" oyunu olmadığını gösteriyor bence. Ben denedim ve bazı yerlerde fena ödüm koptu. Ben bilinenden daha kısa yol bulamadım. Yani çocuğun aklı buna yeter mi bilmiyorum. En fazla yapabileceğiniz, otomatik sistemler kurumak. Bu amelelik işlerinden az da olsa kurtarır sizi.

Arkadaşlar ben uzun süredir Minecraft oynuyorum. End portalını 1 tane göz ile bulabilir miyim? Veya en kolay nasıl End'e ulaşırım?
Yanınızda bol bol ender incisi ve blaze tozu bulunsun. Sadece 12 göz yapın ve end portalını arayın. Portalı bulduktan sonra kırılan gözler yerine yeni gözler yapıp portalı çalıştırabilirsin. Ek olarak portalın yakınına nether portalı açarak daha hızlı gidip gelmek için yol yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00