Minecraft nasıl CPS yükseltilir?

Nasıl daha çok cps yapabilirim? Cps değerim 6 7 arası ama makro olmadan çıkamıyorum. Makro ile de zevk alamıyorum. Taktik veya antrenman verirseniz çok iyi olur.

Hocam tıklarken parmağınızı fazla kasmayın ve arayı fazla açmayın ben düz tıklayarak 9 cps yapıyordum. Jitter tercih ettirmiyorum.

Mouseniz ne eğer elverişliyse drag, butterfly, jitter deneyebilirsiniz.

6-7 CPS değeri normal, normal tık ile yaptığınız zaman böyle olur. Jitter öğrenebilirsiniz ama çok zordur.

Nasıl daha çok cps yapabilirim? Cps değerim 6 7 arası ama makro olmadan çıkamıyorum. Makro ile de zevk alamıyorum. Taktik veya antrenman verirseniz çok iyi olur.

Jitter Click butterfly Click deneyin bu arada mouseniz nedir?
Drag ile adama vuramayız, butterfly ile rahat aim alamayız, jitteri ise PvP'de gereksiz buluyorum.
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ?

Drag ile adama vuramayız, butterfly ile rahat aim alamayız, jitteri ise PvP'de gereksiz buluyorum.

Bloody A60'ım varve Türk sunucuları hariç antiac ve mcplayhd gibi sunucularda bridge fightlarda drag ile aim almak öğrendikten sonra kolay aynı şekilde butterflyla da 15-16 cpslerde rahatça aim alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…