Mxrys Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Yer İstanbul 11 Mayıs 2020 #1 Başlıktan'da görmüş olduğunuz gibi, Minecraft FPS nasıl arttırılır?
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 11 Mayıs 2020 #2 Optifine arttırır. Chunkları azıcık kısabilirsiniz. Textrue packler belki birazcık FPS arttırır. Artı 0 Eksi
KS KS Mxrys Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Yer İstanbul 11 Mayıs 2020 #3 yanıtınız için teşekkürler. Ben zaten bütün FPS arttırma yöntemlerini yaptım. Başka FPS arttırma yöntemi var mı diye sormuştum. Artı 0 Eksi
yanıtınız için teşekkürler. Ben zaten bütün FPS arttırma yöntemlerini yaptım. Başka FPS arttırma yöntemi var mı diye sormuştum.
MR-2 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 1.825 Çözümler 14 Yer Gensokyo Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2020 #4 "Bütün" FPS arttırma yöntemlerini denediyseniz başka arttırma yöntemi yok maalesef. Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız nvidia denetim masasından ayarları yüksek performans'a almayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
"Bütün" FPS arttırma yöntemlerini denediyseniz başka arttırma yöntemi yok maalesef. Nvidia ekran kartı kullanıyorsanız nvidia denetim masasından ayarları yüksek performans'a almayı deneyebilirsiniz.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.767 Makaleler 5 Çözümler 38 11 Mayıs 2020 #5 Mxrys dedi: yanıtınız için teşekkürler. Ben zaten bütün FPS arttırma yöntemlerini yaptım. Başka FPS arttırma yöntemi var mı diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Troll yapıyorsanız komik değil. Artı 0 Eksi
Mxrys dedi: yanıtınız için teşekkürler. Ben zaten bütün FPS arttırma yöntemlerini yaptım. Başka FPS arttırma yöntemi var mı diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Troll yapıyorsanız komik değil.
KS KS Mxrys Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 21 Yer İstanbul 11 Mayıs 2020 #6 Troll yapmıyorum. Artı 0 Eksi
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2020 #7 Eğer bu kadar yönteme rağmen FPS sorunu yaşıyorsan ya iyi FPS alıyorsunuz ama daha fazla istiyorsundur ya da o sistemden hayır gelmez. Bu durumda en iyi çare sistemi yükseltmek olacaktır. Artı 0 Eksi
Eğer bu kadar yönteme rağmen FPS sorunu yaşıyorsan ya iyi FPS alıyorsunuz ama daha fazla istiyorsundur ya da o sistemden hayır gelmez. Bu durumda en iyi çare sistemi yükseltmek olacaktır.
BattalGazininTorunuVanku Decipat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.118 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Meslek iç mimar 11 Mayıs 2020 #8 Mxrys dedi: yanıtınız için teşekkürler. Ben zaten bütün FPS arttırma yöntemlerini yaptım. Başka FPS arttırma yöntemi var mı diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yeni ekran kartı almak. Artı 0 Eksi
Mxrys dedi: yanıtınız için teşekkürler. Ben zaten bütün FPS arttırma yöntemlerini yaptım. Başka FPS arttırma yöntemi var mı diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Yeni ekran kartı almak.