BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 3 Haziran 2022 #11 Khamzat dedi: Hocam Hamachi ile sunucu açmazsınız o sadece başkalarının LAN sunuculara bağlanmasını sağlar modlu sunucu Jar'ı bulmalısınız Forge vb. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam forge ile sunucu açtım ama modlar hala olmuyor.
Khamzat dedi: Hocam Hamachi ile sunucu açmazsınız o sadece başkalarının LAN sunuculara bağlanmasını sağlar modlu sunucu Jar'ı bulmalısınız Forge vb. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam forge ile sunucu açtım ama modlar hala olmuyor.
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 6 Haziran 2022 #12 BayDonut dedi: Tamam hocam Forge ile sunucu açtım ama modlar hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sunucunun dosyalarında "mods" diye bir dosya olur modları onun içine koydun mu?
BayDonut dedi: Tamam hocam Forge ile sunucu açtım ama modlar hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Sunucunun dosyalarında "mods" diye bir dosya olur modları onun içine koydun mu?
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 6 Haziran 2022 #13 Khamzat dedi: Sunucunun dosyalarında "mods" diye bir dosya olur modları onun içine koydun mu? Genişletmek için tıkla... Koydum kendi mods klasörüne de attım ama hala olmadı ne blokları koyabiliyorum ne de yaratıkları.
Khamzat dedi: Sunucunun dosyalarında "mods" diye bir dosya olur modları onun içine koydun mu? Genişletmek için tıkla... Koydum kendi mods klasörüne de attım ama hala olmadı ne blokları koyabiliyorum ne de yaratıkları.