Minecraft nasıl oynanır?

ekremabione

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, sunucu açacağım yayında oynamak için ama ancak biliyorsunuz hileler filan var bunların önüne nasıl geçerim ve biri trol yapmaya girdiğinde filan nasıl komutla atarım? Hiç bilmiyorum yardımcı olun.

Ne tür hileler hocam? Oyun dışı programlarla olan hilelerden bahsediyorsanız hile karşıtı pluginler var. Oyun içerisinde trol hareketlerden bahsediyorsanız /ban /kick vs. kullanabilirsiniz.
Farklı bir problem ise discord 'sedat06l' yardımcı olabilirim.

Ne tür hileler hocam? Oyun dışı programlarla olan hilelerden bahsediyorsanız hile karşıtı pluginler var. Oyun içerisinde trol hareketlerden bahsediyorsanız /ban /kick vs. kullanabilirsiniz.
xray tarzı hileler yayında herkese açık oynayacağım ama nasıl diyim geçen sunucuya bot attılar keyfimiz kaçtı sonra bıraktık bir süreliğine

plugin yüklemeyi bilmiyorum malesef

xray tarzı hileler yayında herkese açık oynayacağım ama nasıl diyim geçen sunucuya bot attılar keyfimiz kaçtı sonra bıraktık bir süreliğine

Bunun "Minecraft nasıl oynanır?" ile ne alakası var? Bu sorunun cevabı normalde ağaç kır, madene in, nethera git olurdu. Konuyu daha çok insan görsün diye alakasız başlıklar açan insanlardan nefret ederim.

Bunun "Minecraft nasıl oynanır?" ile ne alakası var? Bu sorunun cevabı normalde ağaç kır, madene in, nethera git olurdu. Konuyu daha çok insan görsün diye alakasız başlıklar açan insanlardan nefret ederim.
kanka ben yazmadım başlığı değiştirmişler inan minecraft nasıl oynandığını biliyoz :D

Discorddan ekleyin yardımcı olalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı