Minecraft nasıl oynanır?

ibrahimsmaet

Centipat
Daha fazla  
Minecrafrta temel bilgim var ama elmas nerede bulunur? İksir nasıl yapılır ya da güclendirir hiç bilmiyorum.

...İksir nasıl yapılır ya da güclendirir...

Şahsen bunu bilmenin gerekli olduğunu düşünmüyorum. Roughly Enough Items, Just Enough Items gibi modlar sayesinde bütün eşyaların tariflerine kolayca ulaşabiliyoruz. Mod kurup önce yardım alarak yapmaya çalışırsınız ardından zaten zamanla yapa yapa zihninize oturur nasıl yapıldığı ve moda gerek kalmaz.

...elmas nerede bulunur?...

Bunun için de internette ufak araştırmalar yapıp sonuç bulabilirsiniz.

Minecraft Wiki sayfasında bu tür bilgiler yer alıyor. Buraya bakabilirsiniz.

Şahsi görüşüm bunları oyun içinde kendin keşfetmen daha doğru.

Oyunda bulman gereken şey obsidyen ya da lav ve su. Bunlar olmazsa oyun bitmez.

Minecrafrta temel bilgim var ama elmas nerede bulunur? İksir nasıl yapılır ya da güclendirir hiç bilmiyorum.

20 yaşındayım adam gibi bilmiyorum ama 9 yaşında kardeşim her gün saatlerce sıkılmadan oynuyor ona da sorduğumda yavaş yavaş öğrendiğini belli zamandan sonra zaten itemlerin nasıl yapıldığının mantığını söyledi ve oyunu eğlencesine oynuyor farklı şeyler yapıyor ve her zaman oynayacak arkadaşları var bu şekilde gelişiyorsun.

Boşverin kendiniz öğrenin. En azından o eğlenceli zamanlarınız olucak. Sonra mod varken bile oynanamaz hale geliyor oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…