Geugula Centipat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #1 Minecraft'ı nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Çözüm E E emirtanrıverdi 28 Kasım 2023 Geugula dedi: Minecraft'ı nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming adresinden .minecraft klasörünü sil.
Geugula dedi: Minecraft'ı nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming adresinden .minecraft klasörünü sil.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 943 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 Geugula dedi: Minecraft'ı nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming adresinden .minecraft klasörünü sil. Artı 0 Eksi Çözüm
Geugula dedi: Minecraft'ı nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Roaming adresinden .minecraft klasörünü sil.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Kasım 2023 #3 Launcher'da seçeneği var. Artı 0 Eksi
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 28 Kasım 2023 #4 Geugula dedi: Minecraft'ı nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eğer orijinal Minecraft ise (ki orijinal değilse destek vermiyoruz.) Denetim Masası'ndan silebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Geugula dedi: Minecraft'ı nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Eğer orijinal Minecraft ise (ki orijinal değilse destek vermiyoruz.) Denetim Masası'ndan silebilirsiniz.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #5 Çalıştıra %appdata% yazın. Çıkan klasörde. Minecraft klasörünü silin. Veya direkt Denetim Masası'ndan kaldırın. Artı 0 Eksi
Çalıştıra %appdata% yazın. Çıkan klasörde. Minecraft klasörünü silin. Veya direkt Denetim Masası'ndan kaldırın.
U ULSDRTR Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 769 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #6 Geugula dedi: Minecraft'ı nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile sil, kalıntısı olmaz. Artı 0 Eksi
Geugula dedi: Minecraft'ı nasıl silebilirim? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Revo Uninstaller ile sil, kalıntısı olmaz.