4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 30 Ocak 2023 #11 m1rzalp dedi: Hocam 30 TL Game Pass alırım daha iyi. İçinde bütün oyunlar var. Genişletmek için tıkla... Gamepass de sahip olduğumuz oyunları oynamıyor muyduk muhtemelen yanlış biliyorum.
m1rzalp dedi: Hocam 30 TL Game Pass alırım daha iyi. İçinde bütün oyunlar var. Genişletmek için tıkla... Gamepass de sahip olduğumuz oyunları oynamıyor muyduk muhtemelen yanlış biliyorum.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 30 Ocak 2023 #12 Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Minecraft Hesabım sizlere, Minecraft Premium hesaplar, Steam Cüzdan Kodları, sunmaktadır. www.preburada.com bu tarz siteler var ne kadar güvenli bilemem.
Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Minecraft Hesabım sizlere, Minecraft Premium hesaplar, Steam Cüzdan Kodları, sunmaktadır. www.preburada.com bu tarz siteler var ne kadar güvenli bilemem.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Ocak 2023 #13 $30'lık oyunu 200TL'ye satıyor adamlar, normalde 545TL yapıyor. İndirim harici daha ucuza bulmayı beklemeyin. Deniz24386 dedi: Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Minecraft Hesabım sizlere, Minecraft Premium hesaplar, Steam Cüzdan Kodları, sunmaktadır. www.preburada.com Genişletmek için tıkla... Artık Minecraft oynamak için Mojang hesabı ile Microsoft hesabını bağlamak gerekiyor, o yüzden bu tarz sitelerde satılan hesapları bir işe yaramıyor.
$30'lık oyunu 200TL'ye satıyor adamlar, normalde 545TL yapıyor. İndirim harici daha ucuza bulmayı beklemeyin. Deniz24386 dedi: Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Preburada.com: En Ucuz Minecraft Premium Hesap & Cape, Mobil ve Kartla Ödeme Seçeneği ile Sizlerle! Minecraft Hesabım sizlere, Minecraft Premium hesaplar, Steam Cüzdan Kodları, sunmaktadır. www.preburada.com Genişletmek için tıkla... Artık Minecraft oynamak için Mojang hesabı ile Microsoft hesabını bağlamak gerekiyor, o yüzden bu tarz sitelerde satılan hesapları bir işe yaramıyor.
Lory7 Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 9.749 Çözümler 8 Yer Niğde 30 Ocak 2023 #14 Game Pass ile ucuza oynayabilirsin. Hatta Discord sayesinde bedava bile oynanıyor
A AloneDarktr1 Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RYZEN 5 5500 RTX 3060 12GB 16GB RAM Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #15 YigitXS dedi: Bir site vardı adını unuttum 15TL'ye hesap almıştım hala kullanıyorum 1 sene oldu. Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra hesabın şifresini sıfırlıyorlar, tekrar başkasına satıyorlar. Ben almıştım 3-4 sene kullandım sonra bir daha hesaba giremedim.
YigitXS dedi: Bir site vardı adını unuttum 15TL'ye hesap almıştım hala kullanıyorum 1 sene oldu. Genişletmek için tıkla... Bir süre sonra hesabın şifresini sıfırlıyorlar, tekrar başkasına satıyorlar. Ben almıştım 3-4 sene kullandım sonra bir daha hesaba giremedim.
Y YigitXS Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 2.222 Çözümler 7 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2023 #16 AloneDarktr1 dedi: Bir süre sonra hesabın şifresini sıfırlıyorlar, tekrar başkasına satıyorlar. Ben almıştım 3-4 sene kullandım sonra bir daha hesaba giremedim. Genişletmek için tıkla... 3-4 sene iyi aslında.
AloneDarktr1 dedi: Bir süre sonra hesabın şifresini sıfırlıyorlar, tekrar başkasına satıyorlar. Ben almıştım 3-4 sene kullandım sonra bir daha hesaba giremedim. Genişletmek için tıkla... 3-4 sene iyi aslında.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 30 Ocak 2023 #17 Peki Microsoft Store'de oyun zam alır mı çünkü yakın zamanda alamaycağım ben de kur vs ne olur?
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2023 #18 484169 dedi: Peki Microsoft Store'de oyun zam alır mı çünkü yakın zamanda alamaycağım ben de kur vs ne olur? Genişletmek için tıkla... İlk başta 75 TL idi, aniden 200 oldu.Daha önce oldu, olabilir.
484169 dedi: Peki Microsoft Store'de oyun zam alır mı çünkü yakın zamanda alamaycağım ben de kur vs ne olur? Genişletmek için tıkla... İlk başta 75 TL idi, aniden 200 oldu.Daha önce oldu, olabilir.
4 484169 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 2.038 Çözümler 6 30 Ocak 2023 #19 Mehmet Akif T dedi: İlk başta 75 TL idi, aniden 200 oldu. Daha önce oldu, olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.5-2 ay içinde olur mu nasıl olsa yakın bir zamanda almış bir daha almaz diye düşünüyorum.
Mehmet Akif T dedi: İlk başta 75 TL idi, aniden 200 oldu. Daha önce oldu, olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.5-2 ay içinde olur mu nasıl olsa yakın bir zamanda almış bir daha almaz diye düşünüyorum.
Asrantios Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 161 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #20 Hocam Xbox Game Pass almanı öneririm hem aylık 30 TL'ye Minecraft oynamış olursun ayrıca içinde oynayabileceğin birçok oyun var.
Hocam Xbox Game Pass almanı öneririm hem aylık 30 TL'ye Minecraft oynamış olursun ayrıca içinde oynayabileceğin birçok oyun var.