Minecraft "nbt is null" hatası veriyor

Gariban Köpek

Centipat
Daha fazla  
Yardım edin arkadaşlarımla düzgünce oyun oynanaya çalışıyorum ama dünden beridir bu hata çıkıyor sinirden monitörümde delik açacağım artık. WARP açık değil herhangi bir VPN açık değil modlu Minecraft oynamaya çalışıyoruz, olmuyor, olmuyor... Kafayı yiyeceğim olmuyor, dün gece bir anda attı beni sunucudan bir daha da giremedim.

Essential modundan oynamaya çalışıyoruz Xbox Game Pass üzerinden erişimim var orijinal Minecraft'ta Curse Forge üzerinden oynuyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-08-26 212324.png
    Ekran görüntüsü 2025-08-26 212324.png
    15,1 KB · Görüntüleme: 23
Yardım edin arkadaşlarımla düzgünce oyun oynanaya çalışıyorum ama dünden beridir bu hata çıkıyor sinirden monitörümde delik açacağım artık. WARP açık değil herhangi bir VPN açık değil modlu Minecraft oynamaya çalışıyoruz, olmuyor, olmuyor... Kafayı yiyeceğim olmuyor, dün gece bir anda attı beni sunucudan bir daha da giremedim.

Essential modundan oynamaya çalışıyoruz Xbox Game Pass üzerinden erişimim var orijinal Minecraft'ta curse Forge üzerinden oynuyorum.

Modlar çakışmış olabilir bu hatanın nedeni bir block, item veya entitynin bozulması anlamına geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı