Minecraft ne zaman indirime girer?

EtiCrax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, direkt konuya girmek istiyorum Minecraft ne zaman indirime girer, yaz indirimleri bildiğim kadarıyla 21 Haziran'dan itibaren başlıyor, şu anda Minecraft 1200 TL şu anda crack üzerinden oynuyorum, Minecraft indirime girer mi? Girerse ne kadar bir indirim olur tahmini olarak? Bilen varsa yazsın sevinirim.

Çok nadir indirime giriyor diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sadece oyunun yıl dönümlerinde giriyordu indirime.

Çok nadir indirime giriyor diye biliyorum. Yanlış hatırlamıyorsam sadece oyunun yıl dönümlerinde giriyordu indirime.
Yıl dönümü hangi ay hocam? Veya ucuza alabileceğim siteler varmıdır? Ama hesap olarak değil key olarak.

Sadece belirli yıldönümlerinde indirim yapıyolar diye biliyorum 5, 10, 15, 20 gibi geçen yıl 15. yıl dönümüydü %50 almıştı.

Yıl dönümü hangi ay hocam? Veya ucuza alabileceğim siteler var mıdır? Ama hesap olarak değil key olarak.

Hangi ay olduğunu tam bilmiyorum hocam. Aşağıdaki hocamın dediği gibi sanırsam belirli yıl dönümlerinde giriyor yani bu yılki yıl dönümünde hiç girmeyebilir bile. Ayrıca key olarak satılmıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…