Minecraft ne zaman indirime girer?

lowinyep

Femtopat
Daha fazla  
Yıllardır oyunun crack versiyonunu oynuyorum ve bugün birden aklıma bir şey geldi: "neden ben bu oyunun orijinalini almıyorum kaç yıldır oynamama rağmen?" diye. İşte almayı düşünüyorum ama ne zaman indirime girer? 1200 TL'ye alıp 1-2 hafta sonra 500-600 TL'ye düşmesini görmek istemiyorum. Belli bir tarihi oluyor mu bu indirimlerin yoksa sadece 10.-15. yıla özel tarzı şeyler mi geliyor?

Son düzenleme:
Yıllardır oyunun crack versiyonunu oynuyorum ve neden bugün birden aklıma bir şey geldi: "Neden ben bu oyunun orijinalini almıyorum kaç yıldır oynamama rağmen?" diye. İşte almayı düşünüyorum ama ne zaman indirime girer? 1200 TL'ye alıp 1-2 hafta sonra 500-600 TL düşmesini görmek istemiyorum. Belli bir tarihi oluyor mu bu indirimlerin yoksa sadece 10.-15. yıla özel tarzı şeyler mi geliyor?
Belki kış indirimi veya yılbaşı indirimlerinde girebilir.

Yıllardır oyunun crack versiyonunu oynuyorum ve neden bugün birden aklıma bir şey geldi: "neden ben bu oyunun orijinalini almıyorum kaç yıldır oynamama rağmen?" diye. İşte almayı düşünüyorum ama ne zaman indirime girer? 1200 TL'ye alıp 1-2 hafta sonra 500-600 TL düşmesini görmek istemiyorum. Belli bir tarihi oluyor mu bu indirimlerin yoksa sadece 10.-15. yıla özel tarzı şeyler mi geliyor?

O indirim yıl dönümü özel gelmişti. Yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı