M MetehanGundogdu Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #1 Bildiginiz güvenilir bir site var mı? Kendi sitesinden alamıyorum.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 14 Kasım 2020 #2 MetehanGundogdu dedi: Bildiginiz güvenilir bir site var mı? Kendi sitesinden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka siteler çok da sağlam pabuç değil. Tavsiyem, bütçeniz yetmese bile biraz daha biriktirip orijinalini almanız...
MetehanGundogdu dedi: Bildiginiz güvenilir bir site var mı? Kendi sitesinden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Başka siteler çok da sağlam pabuç değil. Tavsiyem, bütçeniz yetmese bile biraz daha biriktirip orijinalini almanız...
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #3 MetehanGundogdu dedi: Bildiginiz güvenilir bir site var mı? Kendi sitesinden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Alamıyorum derken ne demek istiyorsunuz? Hata olarak mı söylüyorsunuz. Yoksa bütçeden mi? Sakın 20-40 TL'lik hesaplara bulaşma.
MetehanGundogdu dedi: Bildiginiz güvenilir bir site var mı? Kendi sitesinden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Alamıyorum derken ne demek istiyorsunuz? Hata olarak mı söylüyorsunuz. Yoksa bütçeden mi? Sakın 20-40 TL'lik hesaplara bulaşma.
3 369926 Kilopat Katılım 23 Eylül 2020 Mesajlar 1.776 Makaleler 1 Çözümler 39 14 Kasım 2020 #4 MetehanGundogdu dedi: Bildiginiz güvenilir bir site var mı? Kendi sitesinden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden alırsan sorunsuz bir şekilde ömür boyu kullanırsın diğer sitelerde satılan hesapların çoğu çalıntı çok kullanmadan da zaten geri alınıyor, ömür boyu kullanırsın paranı biriktirip orijinal al bence.
MetehanGundogdu dedi: Bildiginiz güvenilir bir site var mı? Kendi sitesinden alamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden alırsan sorunsuz bir şekilde ömür boyu kullanırsın diğer sitelerde satılan hesapların çoğu çalıntı çok kullanmadan da zaten geri alınıyor, ömür boyu kullanırsın paranı biriktirip orijinal al bence.