Minecraft nereden alınır?

278101

Hectopat
Siteye giriyorum 2 tane var. Java olanı mı alacağım? Biri 24 Euro diğeri 85 TL. Niye öyle, indirim falan oluyor mu?

Biri bedrock edition, cross platform desteği var, daha performanslı vs. ve daha ucuz. Pahalı olan Java edition, bildiğimiz klasik minecraft bu, serverlar modlar vs. daha gelişmiş durumda.

Java edition (Pahalı olan) bildiğimiz MC.
Ucuz olan Bedrock Edition ise mobil olan gibi. 1.9 PvP mantığı yok mesela. Daha ucuz, performanslı ama eğer asıl MC'yi oynamak istiyorsanız Java'yı almanız lazım.

Java edition (Pahalı olan) bildiğimiz MC.
Ucuz olan Bedrock Edition ise mobil olan gibi. 1.9 PvP mantığı yok mesela. Daha ucuz, performanslı ama eğer asıl MC'yi oynamak istiyorsanız Java'yı almanız lazım.
İndirim oluyor mu?

İndirim oluyor mu?
İndirim derken, Windows 10 (Bedrock versiyonu) daha ucuz diye biliyorum. Onun dışında fiyatı neredeyse hep sabit iki sürümün de. Euro düşerse düşebilir. 2-3 lira düşmesi lazım anca öyle.

İndirim derken, Windows 10 (bedrock versiyonu) daha ucuz diye biliyorum. Onun dışında fiyatı neredeyse hep sabit iki sürümün de. Euro düşerse düşebilir. 2-3 lira düşmesi lazım anca öyle.

Yılbaşı indirimi oluyor mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…