Minecraft nereden alınır?

Rohanlısüvarii

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft almak istiyorum. Steam, Epic Games hiçbirinde yok oyun. Microsoft Store'da var. Onun dışında başka nereden alabilirim?

Kendi web sitesinden.

Minecraft'ı yapanlar Microsoft çatısında olduğundan Microsoft Store'dan da alabilirsin. Ha diyorsan ben ordan almam, minecraft.net sitesine bakabilirsiniz.

Minecraft almak istiyorum. Steam, Epic Games hiçbirinde yok oyun. Microsoft Store'da var. Onun dışında başka nereden alabilirim?
minecraft.net sitesinden alırsan yine Microsoft Store'dan almış oluyorsun.

Minecraft'ı yapanlar Microsoft çatısında olduğundan Microsoft Store'dan da alabilirsin. Ha diyorsan ben oradan almam, minecraft.net sitesine bakabilirsiniz.
Hayır Minecraft'i alirken Mojang olarak alıyordun bu sene oldu o olay.

minecraft.net sitesinden alırsan yine Microsoft Store'dan almış oluyorsun.

Hayır Minecraft'i alirken Mojang olarak alıyordun bu sene oldu o olay.

Hocam sonuçta olmuş değil mi? Gidip siteden de Microsoft Store'dan da alabilir. Yazmak için yazmayın lütfen.

Hocam sonuçta olmuş değil mi? Gidip siteden de Microsoft Store'dan da alabilir. Yazmak için yazmayın lütfen.
Tam tersi sen yazmak için yazıyorsun, "Minecraft'ı yapanlar Microsoft çatısında olduğundan Microsoft Store'dan da alabilirsin. Ha diyorsan ben oradan almam, minecraft.net sitesine bakabilirsiniz." minecraft.netden alırsan yine Microsoft girişi yapıyor ve Store üzerinden alıyorsun. Yanlış bilgi verdin ikisini de düzelttim. Kafa almıyor herhalde.

Arkadaş bilmiyor başka nereden alınacağını minecraft.net üzerinden de almaya çalışsa yine zaten Microsoft Store'a gidecek ama en azından başka bir yerde satılıyor mu acaba diye düşünmeyecek çünkü biz zaten nerelerde satıldığını belirtmişiz. Cahil olmak zor olabilir, seni de anlıyorum. En yakın zamanda düzelmen dileğiyle.

Bak yine yanlış bilgi verdin minecraft.netten satın alsa Microsoft storea yönlendirilmeyecek doğrudan setup dosyası iner ve Microsoft girişi yapar o şekilde bağlanıyor.
Minecraft'ı yapanlar Microsoft çatısında olduğundan Microsoft Store'dan da alabilirsin. Ha diyorsan ben oradan almam, minecraft.net sitesine bakabilirsiniz.
3 kere yanlış bilgi basit bir konuda.

Araştırmak yerine bilinçsiz ve deneyimsiz olduğu konuda saçma sapan şeyler söylemesen olmuyor mu? Yazma geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…