Minecraft nereden alınır?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Minecraft'ı aşağıdaki hangi sitelerden almam gerekiyor?

Ben Xbox hediye kartları satın alıp onlar ile bakiye biriktirip o şekilde Minecraft'ı almak istiyorum. Bu dediğim yöntemle hangi siteden alabilirim?

XBox hediye kartından kastınız nedir hocam? Bakiye kartları mı?

Sanırım fark etmiyor ama üsttekini alın siz yine de.

Biri Minecraft'ın kendi sitesi diğeri ise Xbox'ın sitesi. Xbox hediye kartlarından gelen bakiye Minecraft'ın kendi sitesinde geçerliyse eğer bence de üstteki siteden almak bana daha mantıklı geldi.

Biri Minecraft'ın kendi sitesi diğeri ise Xbox'ın sitesi. Xbox hediye kartlarından gelen bakiye Minecraft'ın kendi sitesinde geçerliyse eğer bence de üstteki siteden almak bana daha mantıklı geldi.

Hangisinden aldığın fark etmez.

Yani Minecraft'ın kendi sitesinden alırken Xbox hediye kartlarından gelen bakiye ile alabilirim. Teşekkürler bilgilendirme için.

Yok o anlamda demedim illa Minecraft sitesinden almana gerek yok yani aynı kapıya çıkıyor ikisi de. Kartları hangisinde kullanabiliyorsan ondan al.

Hediye kartıyla falan uğraşmanıza gerek yok. 2 siteden birinden alabilirsiniz. Zaten Minecraft Microsoft'un olduğu için otomatik olarak Xbox üzerinden de girebilirsiniz.

Hediye kartıyla falan uğraşmanıza gerek yok. 2 siteden birinden alabilirsiniz. Zaten Minecraft Microsoft'un olduğu için otomatik olarak Xbox üzerinden de girebilirsiniz.

Hocam hediye kartıyla bakiye biriktirip birkaç ayda almak istiyorum. Yoksa tekte 510 lira benim için çok fazla olur. Xbox'tan almaya karar verdim sonuçta ikisi de ayni kapiya cikiyor.

Game Pass alın Minecraft'ta indirim gelecek Game Pass aldığınızdan dolayı ondan sonra Minecraft alın Microsoft'tan ve Game Pass'sı iade edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…