Minecraft nereden alınır?

Jonathan Moore

Femtopat
Daha fazla  
Windows için Minecraft yılbaşı indirimi ile 900TL'ye düştü satın almayı düşünüyorum ama Minecraft'ın internet sitesinden mi, Microsoft Store'den mi, yoksa Xbox mağazasından mı almalıyım? Hepsi aynı yere varıyor biliyorum ama kafam çok karışık o yüzden sormak istedim.

Windows için Minecraft yılbaşı indirimi ile 900TL'ye düştü satın almayı düşünüyorum ama Minecraft'ın internet sitesinden mi, Microsoft Store'den mi, yoksa Xbox mağazasından mı almalıyım? Hepsi aynı yere varıyor biliyorum ama kafam çok karışık o yüzden sormak istedim.

Üçünde de fiyat aynı ve üçünde de aldığın zaman Microsoft hesabına geliyor 3 platformdanda girebilirsin oyuna bir fark yok.

Buradan daha da uyguna alabilirsin. Key olarak satılıyor, hesabına girip etkinleştiriyorsun. AKS13 koduyla %13 indirim de kullanabilirsin.

1766693164596.png

Komisyon dahil 481,8 TL'ye geliyor böyle.

482 TL'ye konuya bakarak alabilirsiniz. Konuyu açalı 5-10 TL fiyatı artmış veya azalmış olabilir, dolar oynuyor sürekli.

Microsoft Store.

Minecraft bence artık eski tadı veremeyen bir oyun. RTX serisinin daha olmadığı, Minecraft'ın Microsoft'a satılmadığı zamanlar Minecraft oynayan bence bu oyunun gerçekten zevkini çıkarabilir. Çünkü o zamanlarda ortaya çıkan Minecraft'ın sürümlerinin amacı ve ruhu çok başkaydı. Şu an Mojang tamamen tasfiye edilmiş durumda sayılabilir. Bildiğimiz Notch yerine küçücük içerikten bile para kapmaya çalışan Microsoft'a geçiş yaptı oyun. Böyle bir ortamda bu şirketin elinde, sevgi ve tutku ortaya çıkmış bir projenin aydınlık gelecek görmesi mümkün müdür ? Sorarım. Saçma saçma güncelleme veriyorlar 10 yıldır aynı community ısrarla end güncellemesi getirin diyor adamlar kırk takla atıyor. Minecraft'ı kesinlikle biri ile oynamanızı da tavsiye ederim.

Oyun deyip geçmemek lazım, bir oyunun projesini ve güncellemelerini ayakta tutan şeyler tutku ve sevgi bağıdır.

Son düzenleme:
Minecraft bence artık eski tadı veremeyen bir oyun. RTX serisinin daha olmadığı, Minecraft'ın Microsoft'a satılmadığı zamanlar Minecraft oynayan bence bu oyunun gerçekten zevkini çıkarabilir. Çünkü o zamanlarda ortaya çıkan Minecraft'ın sürümlerinin amacı ve ruhu çok başkaydı. Şu an Mojang tamamen tasfiye edilmiş durumda sayılabilir. Saçma saçma güncellemeler veriyorlar 10 yıldır aynı community ısrarla end güncellemesi getirin diyor adamlar kırk takla atıyor. Minecraft'ı kesinlikle biri ile oynamanızı da tavsiye ederim.

Bende orijinal Minecraft var, ama oynayacak bir arkadaşım yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı