SeniorPinks Zeptopat Katılım 27 Ocak 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Minecraft'ı Microsoft Store'dan 500 TL'ye almak mantıklı mı yoksa Game Pass ile indirim falan oluyormuş sizce nasıl almalıyım?
Minecraft'ı Microsoft Store'dan 500 TL'ye almak mantıklı mı yoksa Game Pass ile indirim falan oluyormuş sizce nasıl almalıyım?
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.853 Çözümler 41 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 SeniorPinks dedi: Minecraft'ı Microsoft Store'dan 500 TL'ye almak mantıklı mı yoksa game Pass ile indirim falan oluyormuş sizce nasıl almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden alabilirsiniz veya Microsoft'tan da aynı oluyor sanırım. Artı 0 Eksi
SeniorPinks dedi: Minecraft'ı Microsoft Store'dan 500 TL'ye almak mantıklı mı yoksa game Pass ile indirim falan oluyormuş sizce nasıl almalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendi sitesinden alabilirsiniz veya Microsoft'tan da aynı oluyor sanırım.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #3 Game Pass'teki fiyatı. Artı 0 Eksi
MajeurDeLa Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 890 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #4 SeniorPinks dedi: Minecraft'ı Microsoft Store'dan 500 TL'ye almak mantıklı mı yoksa game Pass ile indirim falan oluyormuş sizce nasıl almalıyım? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store de bir dönem %50 indirime girmişti o zaman almıştım beklenebilir ama ne zaman gelir bilmiyorum. Artı 0 Eksi
SeniorPinks dedi: Minecraft'ı Microsoft Store'dan 500 TL'ye almak mantıklı mı yoksa game Pass ile indirim falan oluyormuş sizce nasıl almalıyım? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store de bir dönem %50 indirime girmişti o zaman almıştım beklenebilir ama ne zaman gelir bilmiyorum.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.853 Çözümler 41 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #5 MajeurDeLa dedi: Microsoft Store de bir dönem %50 indirime girmişti o zaman almıştım beklenebilir ama ne zaman gelir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de o indirim ile aldım. Tekrar kolay kolay geleceğini sanmıyorum yıl dönümü için gelmişti sanırım o indirim. Artı 0 Eksi
MajeurDeLa dedi: Microsoft Store de bir dönem %50 indirime girmişti o zaman almıştım beklenebilir ama ne zaman gelir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de o indirim ile aldım. Tekrar kolay kolay geleceğini sanmıyorum yıl dönümü için gelmişti sanırım o indirim.
6 658131 Hectopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 1.405 Çözümler 11 27 Ocak 2025 #6 Microsoft Store. Artı 0 Eksi