Minecraft nereden satın alınır?

f1emref1

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Evet arkadaşlar o kutlu gün yaklaştı canım kızım tarafından Minecraft oyunu için sıkıştırılıyorum. Ancak bu oyunu nereden ve nasıl satın alabilirim. Store de sayısız Minecraft oyunu var bu oyunların en yalın hali hangisidir? Sözün özü Minecraft'ta nereden başlanılır? İlk hangisi alınmalı yardımlarınızı esirgemeyin :)

Herkese merhaba. Evet arkadaşlar o kutlu gün yaklaştı canım kızım tarafından Minecraft oyunu için sıkıştırılıyorum. Ancak bu oyunu nereden ve nasıl satın alabilirim. Store de sayısız Minecraft oyunu var bu oyunların en yalın hali hangisidir? Sözün özü Minecraft'ta nereden başlanılır? İlk hangisi alınmalı yardımlarınızı esirgemeyin :)
Telefonmu bilgisayar mı?Telefonsa ios mu android mi?

Bu 2 yerden alabilirsiniz telefonunuza göre.

Bilgisayar için de Xbox üzerinden alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Normalde cevabı çok basit ama nedense cevap vermekte çok zorlanıyorum

Windows 10'dan giriş yaptığından kaynaklı, bilgisayardan giriş yaptığını var sayarak.
https://www.minecraft.net/tr-tr/store/minecraft-deluxe-collection-pc buradan gönül rahatlığı ile satın alabilirsin.

Konsol için olan versiyon;

PC için olan versiyon;

PC için şöyle bir site var. Daha önce 30 dolar olduğunu hatırlıyordum. Şimdiki fiyatı 15-19 dolar olarak görünüyor, yani 509-649 lira civarında. Sizce bu Minecraft sürümü nasıl? Birden fazla çeşidi var sanırım. Microsoft Store, XBOX vs. olanlarını değil orijinal olanını almayı düşünüyorum. Bir de g2a gibi reseller siteler var. Başka yerde daha uyguna alma imkanı yoksa burası en uygun site görünüyor. Bütün dünyadaki sunuculara buradan alınan hesapla girebiliyoruz herhalde?

Ayrıca Deluxe Collection'ı almanın bir avantajı var mı? Minecoin değerli mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı