Kendi hesabım olmasına gerek yok. Bildiğiniz güvenilir premium satan bir site var mı? Kalıcı olarak alacağım.
Kendi hesabım olmasına gerek yok. Bildiğiniz güvenilir premium satan bir site var mı? Kalıcı olarak alacağım.
minecraft.net dışında alacağın herhangi bir hesabın kalıcılığı ve garantisi yoktur.
Orijinal sitede çok pahalı ama o yüzden alamıyorum. Neyse o zaman hiç almamak dolandırılmaktan iyidir diyeyim. Teşekkürler yardımınız için.4-5 yıl önce böyle sitelerden almış denemiş biri olarak premium gelir ama tahminimce 1 hafta sonra falan hesaba erişimi kaybedebilirsin.
itemsatıs.com sitesinden alabilirsin, istersen satıcı önerebilirim. 1 yıl oldu alalı hala kullanıyorum. İçerisinden "pan" adlı pelerin bile çıktı. Sanırım 150 TL'ye almıştım. Hiçbir sunucudan banlı değil. Onun dışında GamePass alabilirsiniz 10 TL'ye sınırsız satanlar var ve Minecraft kullanabiliyorsunuz.Kendi hesabım olmasına gerek yok. Bildiğiniz güvenilir premium satan bir site var mı? Kalıcı olarak alacağım.
Game pass daha mantıklı geldi. Linki var mı satıcının?itemsatıs.com sitesinden alabilirsin, istersen satıcı önerebilirim. 1 yıl oldu alalı hala kullanıyorum. İçerisinden "pan" adlı pelerin bile çıktı. Sanırım 150 TL'ye almıştım. Hiçbir sunucudan banlı değil. Onun dışında GamePass alabilirsiniz 10 TL'ye sınırsız satanlar var ve Minecraft kullanabiliyorsunuz.
"Pan" pelerin bedava ve şuan en mantıklısı gamepass.itemsatıs.com sitesinden alabilirsin, istersen satıcı önerebilirim. 1 yıl oldu alalı hala kullanıyorum. İçerisinden "pan" adlı pelerin bile çıktı. Sanırım 150 TL'ye almıştım. Hiçbir sunucudan banlı değil. Onun dışında GamePass alabilirsiniz 10 TL'ye sınırsız satanlar var ve Minecraft kullanabiliyorsunuz.
En fazla buna bakabilirsin https://kabasakalonline.com/urun/g4...D33YhjebbYhPH8wGP_35sDJNoq3kZ-dw42rvOQoX9dYvo Pek tercihim değildir ama kabasakal sorun çıkarsa yardımcı olabilir.Game pass daha mantıklı geldi. Linki var mı satıcının?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.