minecraft.net üzerinden 2 tane Premium hesap alarak kazıklandım mı?

199908

Kilopat
Arkadaşlar bu yıl minecraft.net üzerinden 826 liraya 2 adet Premium hesap aldım. Microsoft/Xbox üzerinden alınabiliyor muydu emin değilim ama eğer öyleyse en az 4 adet alabileceğimi düşündüm geç de olsa. Şimdiden yardımcı olabilirseniz eğer çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Microsoft Store'da Game Pass üyeleri 159,2 TL karşılığında Minecraft Java + Bedrock Edition satın alabilirler.

Geçenlerde indirimdeydi Xbox üzerinden 75 TL'ye almıştım 1 tane Premium hesabı.

Hocam... Siz dolar üzerinden almışsınız minecraft.net üzerinden alınca yerel fiyatlandırma olmuyor Xbox üzerinden 200 tlyr alabilirdiniz. İade edin edemiyorsanız soğuk su icin.

Evet hocam. İade edebiliyorsanız edin ama belli ki üzerinden bir süre geçmiş. Hem bedrock hem Java Microsoft Store'da 200TL'ydi.

İade talebinde bulunmak için ne yapmalıyım arkadaşlar? Mojang Support ile İngilizce dilinden mi iletişime geçmeliyim?

İade talebinde bulunmak için ne yapmalıyım arkadaşlar?
Üzerinden ne kadar süre geçti? Microsoft desteğe yazın. Ama söyleyeyim microsoft destek çöp. Bi' şansınızı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…