Minecraft.net üzerinden hesap satın almak

RhymeSS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bugün itibari ile euro ve dolar aşırı sert bir düşüş yaşadı bildiğiniz gibi. Ben de fırsatı değerlendirip Minecraft hesabı almaya karar verdim. Sorum şu minecraft.net üzerinden 24 euro karşılığında alabiliyoruz bu euro bizim güncel kurumuza göre mi hesaplaniyor yoksa onların sabitledigi bir kur var mı? İninal üzerinden alacağım daha önce satın alanlar yazarsa mutlu olurum.

Tam konuya hakim değilim ama benim oynadığım zamanlarda 3. Parti sitelerde çok daha ucuzdu.

Dostum yılbaşında MC indirimi oluyor, istersen bekle. 12 Euro'ya düşüyor.

Hocam ben de almaya çalıştım, hesabımdaki tl, 24 euro ile eşti fakat satın alamadım. 511 tl olması gerekiyormuş hesapta(kur değiştiğinde de aynıydı). Ben anlamadım ne olduğunu.(borcum yok başka bir şey satın almadım) Siz alabildiyseniz yardımcı olabilir misiniz
Kur sabitleme diye bir saçmalık yok baştan söyleyeyim.
Valla hocam almaya çalışırken 511 tl diyor şuan ki kurda.(belki sadece bende böyledir) Kur değiştiğinde de almayı denedim yine 511 tl olmasi gerekir diyor ziraat banka.
Ben sorunumu key alarak çözdüm. Umarım aynı sorun sizlerde de olmaz . İyi forumlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…