Minecraft.net vs Microsoft Store

yusufff33

Picopat
Daha fazla  
1-Minecraft satın almak istiyorum. Microsoft Store'dan mı almalıyım? Yoksa orijinal sitesinden mi? Aralarında çok fiyat farkı var peki özellik farkı var mı?

2- Arkadaslarimla beraber eğlenmek için Yusuf'te nin kurduğu modları falan ücretsiz bir şekilde kurup oynamak istiyoruz bunu her iki platformdan da alsak yapabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
1-Minecraft satın almak istiyorum. Microsoft Store'dan mı almalıyım? Yoksa orijinal sitesinden mi? Aralarında çok fiyat farkı var peki özellik farkı var mı?

2- Arkadaslarimla beraber eğlenmek için Yusuf'te nin kurduğu modları falan ücretsiz bir şekilde kurup oynamak istiyoruz bunu her iki platformdan da alsak yapabilir miyiz?
Hangisi ucuzsa onu al. Ben indirimle Microsoft Store'dan 100 liraya almıştım geçen yaz, hiçbir farkı yok ikisinin de.

İkisinden de alsan aynı yerden almış oluyorsun, bir şey değişmiyor. Fiyat farkı da yok, ikisi de 509TL. Yine de bana soracak olursanız minecraft.net üzerinden alırdım.

2- Arkadaslarimla beraber eğlenmek için Yusuf'tenin kurduğu modları falan ücretsiz bir şekilde kurup oynamak istiyoruz bunu her iki platformdan da alsak yapabilir miyiz?

Minecraft'ı sitesinden aldım Microsoft'tan almışım gibi kütüphaneme sızdı. Fark falan yok hocam. Ayrıca mod için korsandan da oynanabiliyor. Modlama konusunda tek sorun Bedrock mu Java mı aldığınızdı. Artık Bedrock ile Java paket olarak satılıyor.

Ben Oray Bey değilim ben Oray Bey'in kardeşi Koray Bey'im.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı