Minecraft netherite araken öldüm

şahıs

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g
Meslek
öğrenci
Minecraft'ta netheritede girdiğim yeri bilemiyorum ve piglinler yüzünden gidemiyorum. Üstümdeki tüm elmas set büyülerim gitti, ne yapacağım?

Gelişip yatak al yanına ve kalkan da ve sonra öldür onları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce soğuk su iç eğer öldüğün yeri bilmiyorsan geçmiş olsun itemler gitti bir daha aramaya giderken en az 1 altın zırh parçası giy ve yatak patlatarak netherite ara.

Kanser olmamak için keepInventory her zaman açıyorum. Size uyarsa eşyaları hile ile alın.

Hayır sunucumuzda öldüm ve kısa bir süre sonra eşyalar siliniyor.

Önce soğuk su iç eğer öldüğün yeri bilmiyorsan geçmiş olsun itemler gitti bir daha aramaya giderken en az 1 altın zırh parçası giy ve yatak patlatarak netherite ara.

Zaten sizin dediğiniz gibi yatak ve altın zırh giydim herhalde yatağa yakın durmulum ve önüme blok koymayı uunutmuşum yatak patladığı için öldüm.

Sorunu çözer mi bilmiyorum ama Steam'e Terraria yazıp çıkan oyunu indirmeyi dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…