Lstrmncc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 189 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #1 1.18.2 sürümünde, netherite makinesi oynadığımız sunucuda çalışmıyor ama tek oyunculuya girince çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1.18.2 sürümünde, netherite makinesi oynadığımız sunucuda çalışmıyor ama tek oyunculuya girince çalışıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 860 Çözümler 4 20 Haziran 2023 #2 sunucu önlem almış olabilir. Artı 0 Eksi
kakarakukurukikiri Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 958 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer USA 20 Haziran 2023 #3 Lag yapıyor diye kapatmışlardır. Artı 0 Eksi
KS KS Lstrmncc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 189 Çözümler 1 20 Haziran 2023 #4 Sunucu kendi sunucum arkadaşlarımla oynamak için açtık nasıl düzelteceğiz ? Mercan bloğu kırılmaması gerekiyorken kırılıyor. Artı 0 Eksi
Sunucu kendi sunucum arkadaşlarımla oynamak için açtık nasıl düzelteceğiz ? Mercan bloğu kırılmaması gerekiyorken kırılıyor.
Zarifsiz Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 860 Çözümler 4 21 Haziran 2023 #5 Lstrmncc dedi: Sunucu kendi sunucum arkadaşlarımla oynamak için açtık nasıl düzelteceğiz ? Mercan bloğu kırılmaması gerekiyorken kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer çalıştırırsanız büyük ihtimalle oynanmıyacak halde bir lag meydana gelir. Artı 0 Eksi
Lstrmncc dedi: Sunucu kendi sunucum arkadaşlarımla oynamak için açtık nasıl düzelteceğiz ? Mercan bloğu kırılmaması gerekiyorken kırılıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer çalıştırırsanız büyük ihtimalle oynanmıyacak halde bir lag meydana gelir.
KS KS Lstrmncc Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 189 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #6 Zarifsiz dedi: Eğer çalıştırırsanız büyük ihtimalle oynanmayacak halde bir lag meydana gelir. Genişletmek için tıkla... Ben denemek istiyorum nasıl yapıldığını biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Zarifsiz dedi: Eğer çalıştırırsanız büyük ihtimalle oynanmayacak halde bir lag meydana gelir. Genişletmek için tıkla... Ben denemek istiyorum nasıl yapıldığını biliyor musunuz?