burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 @Ellie Williams Efendim sizin rehberinizi daha önce yaptığımda oldu ama bilgisayara format attıktan sonra tekrar sorun çıktı. "server.bat"ı açınca metin belgesi açılıyor, ortam değişkenlerini de bozdum galiba.
@Ellie Williams Efendim sizin rehberinizi daha önce yaptığımda oldu ama bilgisayara format attıktan sonra tekrar sorun çıktı. "server.bat"ı açınca metin belgesi açılıyor, ortam değişkenlerini de bozdum galiba.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 14 Aralık 2023 #2 Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp şunu yapıştır: Kod:Panoya kopyala assoc .bat=batfile Birebir aynısını yazdığına emin ol. Rehberi de baştan sona eksiksiz uygularsan sorunun çözülür. Artı 0 Eksi
Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp şunu yapıştır: Kod:Panoya kopyala assoc .bat=batfile Birebir aynısını yazdığına emin ol. Rehberi de baştan sona eksiksiz uygularsan sorunun çözülür.
KS KS burkie Hectopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 Ellie Williams dedi: Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp şunu yapıştır: Kod:Panoya kopyala assoc .bat=batfile Birebir aynısını yazdığına emin ol. Rehberi de baştan sona eksiksiz uygularsan sorunun çözülür. Genişletmek için tıkla... Benim sorunum ngrok kısmında, o panel bende çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırıp şunu yapıştır: Kod:Panoya kopyala assoc .bat=batfile Birebir aynısını yazdığına emin ol. Rehberi de baştan sona eksiksiz uygularsan sorunun çözülür. Genişletmek için tıkla... Benim sorunum ngrok kısmında, o panel bende çıkmıyor.