sosisl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #1 Minecraft Java hesabımın nickini değiştirmek istiyorum ama Hypixel'de bayağı oynadım. Bir sürü eşyalarım, kozmetiklerim var. Onlar gider mi?
Minecraft Java hesabımın nickini değiştirmek istiyorum ama Hypixel'de bayağı oynadım. Bir sürü eşyalarım, kozmetiklerim var. Onlar gider mi?
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 25 Ağustos 2023 #2 Hayır gitmez. Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS sosisl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #3 dorukturco dedi: Hayır gitmez. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi hocam gene de riske atmak istemiyorum eğer emin iseniz değiştireceğim. Artı 0 Eksi
dorukturco dedi: Hayır gitmez. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi hocam gene de riske atmak istemiyorum eğer emin iseniz değiştireceğim.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2023 #4 Gitmez hocam orijinal hesap ile giriş yaptığınız için Hypixel isminizden değil UUID'nizden kimliğinizi belirliyor. Artı 0 Eksi
Gitmez hocam orijinal hesap ile giriş yaptığınız için Hypixel isminizden değil UUID'nizden kimliğinizi belirliyor.
MakoCan Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #5 sosisl dedi: Eminsiniz değil mi hocam gene de riske atmak istemiyorum eğer emin iseniz değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Gitmez hocam. Artı 0 Eksi
sosisl dedi: Eminsiniz değil mi hocam gene de riske atmak istemiyorum eğer emin iseniz değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Gitmez hocam.
Arda_Tasdemir Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #6 sosisl dedi: Eminsiniz değil mi hocam gene de riske atmak istemiyorum eğer emin iseniz değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Gitmez Hypixel senin verilerini kaydeder böylece hiçbir eşya seviye fitmez. Artı 0 Eksi
sosisl dedi: Eminsiniz değil mi hocam gene de riske atmak istemiyorum eğer emin iseniz değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Gitmez Hypixel senin verilerini kaydeder böylece hiçbir eşya seviye fitmez.
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 25 Ağustos 2023 #7 sosisl dedi: Eminsiniz değil mi hocam gene de riske atmak istemiyorum eğer emin iseniz değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Evet gitmez. Artı 0 Eksi
sosisl dedi: Eminsiniz değil mi hocam gene de riske atmak istemiyorum eğer emin iseniz değiştireceğim. Genişletmek için tıkla... Evet gitmez.
KS KS sosisl Hectopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2023 #8 GremoryRias dedi: Gitmez hocam orijinal hesap ile giriş yaptığınız için Hypixel isminizden değil UUID'nizden kimliğinizi belirliyor. Genişletmek için tıkla... MakoCan dedi: Gitmez hocam. Genişletmek için tıkla... Arda_Tasdemir dedi: Gitmez Hypixel senin verilerini kaydeder böylece hiçbir eşya seviye fitmez. Genişletmek için tıkla... dorukturco dedi: Hayır gitmez. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim ve gitmemiş. Artı 0 Eksi
GremoryRias dedi: Gitmez hocam orijinal hesap ile giriş yaptığınız için Hypixel isminizden değil UUID'nizden kimliğinizi belirliyor. Genişletmek için tıkla... MakoCan dedi: Gitmez hocam. Genişletmek için tıkla... Arda_Tasdemir dedi: Gitmez Hypixel senin verilerini kaydeder böylece hiçbir eşya seviye fitmez. Genişletmek için tıkla... dorukturco dedi: Hayır gitmez. Genişletmek için tıkla... Değiştirdim ve gitmemiş.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2023 #9 sosisl dedi: Değiştirdim ve gitmemiş. Genişletmek için tıkla... Söyledik zaten. Artı 0 Eksi
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 25 Ağustos 2023 #10 sosisl dedi: Değiştirdim ve gitmemiş. Genişletmek için tıkla... Sevindik hocam iyi oyunlar. Artı 0 Eksi