Ciguli00 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #1 Minecraft'ta NPC yapmaya çalışıyorum ama ya plugin hata veriyor ya da pluginin nasıl kullanıldığını çözemiyorum. Npclib plugin diye bir plugin yükledim nasıl kullanacağımı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Minecraft'ta NPC yapmaya çalışıyorum ama ya plugin hata veriyor ya da pluginin nasıl kullanıldığını çözemiyorum. Npclib plugin diye bir plugin yükledim nasıl kullanacağımı bulamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Vega 10'cuk Hectopat Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 515 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #2 Citizens ve CommandNPC pluginini yükleyin. /npc create {isim} ile npc yaratın /npc skin {skinismi} ile skin ayarlayın /npc addcmd {konsoldanmi} {perm} {komut} ile npcye tıklanınca çalışacak komutu ekleyin Örnek: Sürprizbozan: NPC Oluşturma /npc create &eWarplar Sürprizbozan: NPC Skin Değiştirme /npc skin aXreal Sürprizbozan: NPC Komut Verme /npc addcmd no noperm warp (Eğer lobiden oyunlara ışınlanma yapacaksanız ya MyCommand plugini ile Bungee_TP komutu oluşturun ya da BungeeNPC pluginini kullanın) Son düzenleme: 3 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Citizens ve CommandNPC pluginini yükleyin. /npc create {isim} ile npc yaratın /npc skin {skinismi} ile skin ayarlayın /npc addcmd {konsoldanmi} {perm} {komut} ile npcye tıklanınca çalışacak komutu ekleyin Örnek: Sürprizbozan: NPC Oluşturma /npc create &eWarplar Sürprizbozan: NPC Skin Değiştirme /npc skin aXreal Sürprizbozan: NPC Komut Verme /npc addcmd no noperm warp (Eğer lobiden oyunlara ışınlanma yapacaksanız ya MyCommand plugini ile Bungee_TP komutu oluşturun ya da BungeeNPC pluginini kullanın)
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 3 Temmuz 2020 #3 NPCLib Java bilmeyen kisilerin kullanimina uygun degil. Komut tabanli bir sistem olmadigi icin her seyi pluginin komut satirlari arasindan halletmeniz gerekiyor. Citizens pluginine goz atmanizi oneririm. Artı 0 Eksi
NPCLib Java bilmeyen kisilerin kullanimina uygun degil. Komut tabanli bir sistem olmadigi icin her seyi pluginin komut satirlari arasindan halletmeniz gerekiyor. Citizens pluginine goz atmanizi oneririm.