Minecraft NPC"ye menu nasıl ekleriz?

Batuhan 636373

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben bir NPC olsun onda menu olsun menu mesela kılıç olacak o kılıca tıkladıgında kılıçlar çıkacak istiyorum. 1.20.1 Spigot BoxPVP Aternos'tan sunucum var. Nasıl yapılacağını bilmiyorum. Örnek görselde vereyim. 5 gündür bunun ile uğraşıyorum hiç sonuç bulamadım kafayı yemek üzereyim.

Son düzenleme:
Hocam şu şekilde yapacaksın:
Deluxe menu indir, o menüyü ayarla sonrasında NPC'ye tıklandığında o menüyü açaccak komutu yürüt örneğin:
NPC'ye tıklandığında /menüm komudu çalışsın ve deluxemenustaki menün açılsın. Minecraffta daha önce sunucu açmış biri olarak sana tavsiyem para harcamadan sunucu açma. Ben VDS üzerine 6 aylık bir emekle açmıştım. Onun reklamına param yetmediği için sunucum battı. Yani boşuna uğraşmış olursun sonra üzülme. Eğer devam ediyorsan NPC'yi de bu şekilde yapacaksın.

deluxemenus kendim de kullanıyorum o yüzden önerdim ben kullanımını youtubedan öğrendim youtubeda birçok içerik var oradan izleyebilirsin

Baktım video fakat benim dediğim yok ki. Oku en üstü benim dediğimi anlarsın.

Lütfen artık yardım eder misiniz?

Son düzenleme:
Hocam sen konuyu anlamamışsın?
NPC'ye tıklayınca açılacak menüden bahsetmiyor musun?
Deluxemenus şöyle işliyor her menü için bir komut var, örneğim /menüm
Sen NPC'nin içine menu koyamazsın.
Yapman gereken şey bir menü yapıp NPC'ye tıklandığında NPC plugininin /menüm ü çalıştırması.

eğer yapamıyorsan discorddan iletişime geçebilirsin aktif olarak developerlık yapıyorum discord efspasha

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı